Morgenritualer På Tom Mage Som Vil Holde Deg Svak Og Ung

Video: Morgenritualer På Tom Mage Som Vil Holde Deg Svak Og Ung

Video: Morgenritualer På Tom Mage Som Vil Holde Deg Svak Og Ung
Video: СЕСТРА ТОМА ПРОТИВ ЭМИЛИ! Эмили ПОПАЛА В ШКОЛУ ДЕМОНОВ! Куда ПРОПАЛ Том!? 2024, September
Morgenritualer På Tom Mage Som Vil Holde Deg Svak Og Ung
Morgenritualer På Tom Mage Som Vil Holde Deg Svak Og Ung
Anonim

Uansett hvor søvnig du er, har det sikkert skjedd med hver av dere minst en gang å våkne opp før de andre og nyte magien til en rolig morgen.

Slike øyeblikk får oss til å tenke på hvor vi tar feil, og hvordan vi kan forbedre livene våre. Det er om morgenen at han også kan skape magi med kroppen din - alt du trenger er lyst og utholdenhet.

En stor gruppe mennesker synes at frokost er et unødvendig måltid som belaster kroppen for tidlig, når han ennå ikke har sovnet.

Hvis du er blant menneskene som bestemte seg for å begynne å spise lunsj, kan du bruke en spiseskje honning i kombinasjon med et glass vann som en tidlig appetittmorder. Kombiner det med en lett trening, og du vil øke stoffskiftet mange ganger, noe som vil hjelpe din ideelle visjon.

Hvis du er en av de andre som tror at frokost er en vekkerklokke for stoffskiftet, bør du vurdere hva det vil være. Så snart du åpner øynene, varm opp en tekopp vann og bland den med saften av en halv sitron.

Hvis det er for surt for din smak, kan du legge til en teskje hjemmelaget honning. Alt dette skal skje minst en halv time før et måltid. Det er ikke nok å drikke avkok og umiddelbart åpne kjøleskapet på jakt etter mat.

drikke vann med sitron tidlig på morgenen
drikke vann med sitron tidlig på morgenen

Gi drikken nok tid til å passere gjennom kroppen din og "rens" deg - slik fungerer sitron på kroppene våre. Her er noen av de gunstige egenskapene: det fremmer leveren til å produsere galle, noe som er nødvendig for god fordøyelse, styrker immunforsvaret på grunn av høye nivåer av vitamin C, hjelper avgiftning og fungerer som et vanndrivende middel, renser huden, oppdaterer pusten og forbedrer humøret.

Når du har forberedt magen, kan du spise noe lett som ikke belaster deg unødvendig. Egnede alternativer er havregryn med yoghurt, kanel, tahini og valgt frukt; to egg med tomater og oliven eller hva du vil, uten pasta og stekt.

Velg din måte slik at du ikke lider - når alt kommer til alt er det ingen måte å se og føle seg ung og vakker hvis du ikke er lykkelig, og maten tilfredsstiller oss stort sett på en måte som andre ting mislykkes. Ta vare på kroppen din og den vil belønne deg ordentlig!

Anbefalt: