Spis Flere Pærer For å Holde Deg Ung

Video: Spis Flere Pærer For å Holde Deg Ung

Video: Spis Flere Pærer For å Holde Deg Ung
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, September
Spis Flere Pærer For å Holde Deg Ung
Spis Flere Pærer For å Holde Deg Ung
Anonim

Inntil nylig ble det antatt at sporelementet bor var uviktig for mennesker. Ny forskning på dette området viser imidlertid at den hovedsakelig er involvert i transportprosesser av celler, og fungerer som en vokter av membranene.

I naturen forekommer det hovedsakelig i forbindelser med andre stoffer, hovedsakelig med B-vitaminer eller vitamin C.

Bor stopper eller frigjør forskjellige ioner som søker å komme inn i celleområdet. Et sporelement er nødvendig for at immunforsvaret og hjernen skal fungere riktig.

Kliniske tester viser at selv minimal bormangel fører til mangel på konsentrasjon og forstyrrelser i vestibulært apparat.

Pærer
Pærer

Syntesen av kjønnshormoner - østrogen og testosteron utføres ved hjelp av sporstoffet bor. Når det er i normale mengder for kroppen, har det evnen til å redusere hormonell uttømming i en kritisk alder hos både kvinner og menn.

Det har også vist seg å stoppe den raske slitasjen på leddbrusk. Det beskytter dem mot nedbrytende virkning av et stoff, hvis mengde øker med alderen.

Kalsium er viktigst for bein. For å kunne lagres trenger den imidlertid mikroelementbor.

Forskere klarer fortsatt ikke å bestemme hvor mye av det en person trenger per dag. Dosen er estimert til å være ca. 1-3 mg daglig. Med et slikt inntak er den aldrende organismen beskyttet mot leddgikt og andre leddsykdommer.

Fruktsalat
Fruktsalat

På den annen side medfører overdreven borinntak risikoen for hodepine, diaré og nyreskade av varierende alvorlighetsgrad.

Av denne grunn bør alle kosttilskudd med bor, orale medisiner, så vel som øyedråper eller dermatologiske salver som det er i, administreres under streng medisinsk tilsyn.

Det enkleste og mest behagelige inntaket av sporstoff bor er gjennom maten den inneholder. De største mengdene er inneholdt i pærer. De blir fulgt av soya, mandler, reker, rosiner, dadler, plommer.

I tillegg bør det være kjent at misbruk av vodka, likør og andre konsentrater fører til tap av bor fra kroppen. Og dette fører til alle de ugunstige konsekvensene.

Anbefalt: