Torsk Ved Infertilitet Og Leversykdom

Video: Torsk Ved Infertilitet Og Leversykdom

Video: Torsk Ved Infertilitet Og Leversykdom
Video: Liva lever på torsk, havregraut og eggekvite 2024, September
Torsk Ved Infertilitet Og Leversykdom
Torsk Ved Infertilitet Og Leversykdom
Anonim

Urter, som brukes til å behandle leversykdom, stimulerer oftest leverfunksjon, lindrer smerte og har betennelsesdempende effekter. Planter som brukes, uansett hvor nyttige, må drikkes under medisinsk tilsyn.

Tistel er en av urtene som er ekstremt effektiv i betennelse i leveren, planten hjelper med skrumplever, kreft. For å forberede infusjonen trenger du 1 ts. av urten og 250 ml vann.

Flynderen er ikke kokt, men bare kokt - hell urten med kokende vann og la den trekke i ti minutter.

Sil deretter blandingen og drikk om morgenen i slurker før frokost. Mengden for dagen er bare ett glass, med mindre du har skrumplever eller leverkreft - så drikk to glass.

En annen nyttig og effektiv urt i leversykdom er torsk - den hjelper også med skrumplever. Det er også effektivt under andre forhold - det har en vanndrivende effekt og et veldig mildt avføringsmiddel. Det anbefales å bli tatt med sand eller nyrestein, betent prostata, problemer med tarmene eller magen.

Fordeler med Troscott
Fordeler med Troscott

Det anbefales også for blodrensing - i bulgarsk folkemedisin brukes det til å behandle gikt, revmatisme, hoste. Det hevdes at avkok av torsk også kan kurere infertilitet. Den kan også brukes eksternt - i form av poter.

Store mengder torskete anbefales til behandling av nyrestein. Du kan også lage et avkok av rose hofter og torsk - bland et glass modne rose hofter, 1 ts. hakkede kolberøtter og 6-7 valnøtter.

Ha alt i en passende beholder, og valnøttene skal bankes for å sprekke. Hell alt dette med to liter vann og kok opp, etter at vannet er igjen en halv liter, trekk ut. Sil og drikk en kopp kaffe etter et måltid, to ganger om dagen.

Torskete tilberedes med 2 ss. av urten. Tilsett dem i en halv liter og kok i fem minutter, og sil deretter. Drikk i tre like doser før måltider.

Anbefalt: