For Skaden Ved Raskt Vekttap

Video: For Skaden Ved Raskt Vekttap

Video: For Skaden Ved Raskt Vekttap
Video: Кораблекрушение французского грузового судна SS Mont Blanc 2024, September
For Skaden Ved Raskt Vekttap
For Skaden Ved Raskt Vekttap
Anonim

Sannsynligvis har alle av dere som er overvektige noen gang lurt på hvorfor det ikke er noen midler eller et produkt å gå ned i vekt umiddelbart, umiddelbart.

Imidlertid er raskt vekttap skadelig, og årsakene til dette er vitenskapelig begrunnet.

Fettforretninger lagres i fettceller. For at fett skal komme ut av dem, må det brytes ned i dets bestanddeler - glyserol og fettsyrer. Men for å nå denne oppløsningen, er det nødvendig å motta et signal om dens nødvendighet.

Ofte kommer signalet som et resultat av diett. Det kan enten være en reduksjon i konsentrasjonen av fettsyrer i blodet, eller en økning i konsentrasjonen av nedbrytningsprodukter, som er en energikilde og for syntesen av hvilke fettsyrer som er nødvendige.

Sistnevnte er løselig i vann. De transporteres i blodet sammen med albuminproteinene. Jo flere fettsyrer det er i blodet, desto mer albumin skal det være og jo høyere er klebrigheten i blodet.

Ifølge ernæringseksperter er dette den første ulempen med raskt vekttap. Noen fettsyrer kan brukes av muskler for å produsere energi. Jo mer aktivt musklene fungerer, jo flere fettsyrer utløses.

"Forbrenningen" av fettsyrer er ledsaget av frigjøring av karbondioksid og vann. Massen til det dannede vannet er omtrent 7,5 ganger større enn massen av det "brente" fettet.

Med andre ord, hvis du har "brent" 200 gram fett i en periode på 1 uke, så er det ikke noe problem. Men hvis dette skjedde på 1 dag, har volumet av sirkulerende blod økt med 1,5 liter. Imidlertid fører dette igjen til stress på hjertet og nyrene.

Det er en annen ulempe. Hvis musklene ikke virker, blir fettcellene rettet mot leveren. Jo flere fettceller det er i blodet, desto mer sannsynlig er det at du bygger opp kolesterol i blodårene. I skredet med fettnedbrytning går noen av dem ikke tapt, men akkumuleres. Det vil si at den raske vekttapet fører til hjerteinfarkt og hjerneslag.

Anbefalt: