Ost Vil Redde Menneskeheten Fra Mareritt

Video: Ost Vil Redde Menneskeheten Fra Mareritt

Video: Ost Vil Redde Menneskeheten Fra Mareritt
Video: 1812-1815. Заграничный Поход. Саундтрек к фильму. Все треки. Star Media 2024, September
Ost Vil Redde Menneskeheten Fra Mareritt
Ost Vil Redde Menneskeheten Fra Mareritt
Anonim

Ost vil redde menneskeheten fra mareritt om natten! Dette er konklusjonen fra britiske forskere og er resultatet av et uvanlig eksperiment.

200 engelskmenn deltok i det. Oppgaven deres var enkel - før de gikk til senga, elte de 20 gram ost.

Eksperimentet varte en uke. Som et resultat av inntak av ost hadde mer enn to tredjedeler av forsøkspersonene ingen mareritt, søvnen deres var fredelig og de husket til og med drømmene sine i de minste detaljene.

Forskere forklarer dette som følger: ost inneholder aminosyren tryptofan, som hjelper til med å lindre stress og normalisere søvn.

Ernæringseksperter er fast besluttet på at ost er en av de mest nyttige matvarene som kilde til fett, protein, organiske salter og vitaminer. Det er derfor ost ofte er tilstede i dietter.

Ost stimulerer appetitten, stimulerer fordøyelsessaft og absorpsjon av mat. OST er spesielt nødvendig for folk som trenger mye energi.

Den store mengden mineralsalter gjør ost til et viktig produkt for å mate barn, tenåringer og ammende. Bare 150 gram ost om dagen er nok til å dekke kroppens behov for mineralsalter fullt ut. Derfor er osten nyttig i brudd, så vel som tuberkulose.

Anbefalt: