Hvordan Forbedre Smaken Av Konjakk?

Video: Hvordan Forbedre Smaken Av Konjakk?

Video: Hvordan Forbedre Smaken Av Konjakk?
Video: Hjem Cognac 2024, September
Hvordan Forbedre Smaken Av Konjakk?
Hvordan Forbedre Smaken Av Konjakk?
Anonim

Det er ingen smakfullere mat enn hjemmelaget! Det er det samme med aperitiffer. Rakidzhii holder seg vanligvis til sin egen høst og gjenkjenner ikke kupeshka. Imidlertid bruker de i økende grad duftende fargede plantestoffer som for å forbedre smaken av konjakk.

Ved å tilsette destillerte urter forbedrer mestrene av hjemmelaget konjakk utseendet og smaken. Den resulterende konsentrerte løsningen inneholder mettede stoffer og essensielle oljer som gir ønsket aroma.

Her er noen ideer hvordan du kan forbedre smaken av hjemmelaget konjakk:

1. I 10 liter konjakk tilsett 500 g blandet oshav. Hvis det er steinfrukter i den, må du fjerne dem før du bruker den. Så legger du oshavaen i konjakken og lar den sitte i minst 10 dager. Når du er klar, sil drikken gjennom et filterpapir og hell den i tilberedte flasker. Det beste er å helle den ferdige konjakken i et godt syrnet eikefat. Det gir en bestemt farge og aroma til drikken.

2. Tilsett igjen 500 g konjakk dadler i 10 liter konjakk. Når du har fjernet steinene, kutter du dadlene i halvdeler og legger dem til konjakk. La den absorbere fargen og aromaen på frukten i minst 10 dager. Den 11. vil du allerede merke at både fargen og aromaen har endret seg betydelig.

3. For å oppnå en brunaktig farge på konjakk kan du bruke karamell. Noen konjakkprodusenter setter en morbærpinne for en fin mørk gul farge.

Forbedre smaken av konjakk med appelsinskall
Forbedre smaken av konjakk med appelsinskall

4. Den gylden-oransje fargen er også veldig ønsket av mestere og forbrukere av konjakk. Det oppnås med skall av umodne appelsiner.

5. For for å forbedre smaken av konjakk du kan lage sirup hjemme. Tilsett 1 kg sukker i 1 liter vann og varm det opp. Fjern skummet som har dannet seg under oppvarming. Avkjøl og la stå i 2 uker for å sette seg.

Du kan også bruke honning hvis du ønsker det. Når sirupen er klar, tilsett den til konjakken sammen med noen få tabletter aktivt kull og rør for å oppnå en homogen blanding. Vent i 2 timer ved romtemperatur, skill deretter den klare delen og sil den gjennom osteklut.

Hell den søte væsken i flasker og oppbevar den i minst 3 dager ved 3 grader Celsius. Etter den tildelte tiden får brennevin en behagelig smak, og alkoholånden forsvinner magisk.

Anbefalt: