Prins William Svingte En øse I India

Video: Prins William Svingte En øse I India

Video: Prins William Svingte En øse I India
Video: Royal Dinner Party for Catherine (Duchess of Cambridge) & Prince William UNCUT Version 2024, September
Prins William Svingte En øse I India
Prins William Svingte En øse I India
Anonim

Prins William viste sine beundringsverdige kulinariske ferdigheter for det indiske folket. Hans høyhet forberedte den indiske spesialdosen under besøket i Bombay. Det var der han og kona Catherine møtte sin største fan, melder AFP.

Under oppholdet i Vestindia møtte kongefamilien arbeidsomme og ambisiøse indianere, forfattere av interessante oppfinnelser.

Under møtet forberedte sønnen til prins Charles og Lady Diana den lokale spesialiteten - dosa pannekake. For å tilberede det kulinariske mesterverket brukte han et innovativt apparat designet for å gjøre denne retten lettere.

Under besøket i India møtte William og Kate også sin største beundrer, som viste seg å være eier av den beryktede Parsi-samfunnskafeen i Bombay.

Mr. Boman Kohinoor, 93, har lenge vært kjent for sin interesse for det kongelige paret. Nå klarte han å få bamsene til å gå i oppfyllelse ved ikke bare å se royaltyene leve, men han ble til og med invitert til hotellet der de bodde.

William og Kate
William og Kate

Etter å ha besøkt Bombay dro hertugene til Delhi. Der hyllet de Mahatma Gandhi. Programmet til Royal William og Kate forventes å fortsette med en spektakulær mottakelse. Arrangementet blir holdt til ære for dronning Elizabeth II, som fyller 90 år om få dager.

Anbefalt: