Tips For Bearbeiding Av Butterdeig

Video: Tips For Bearbeiding Av Butterdeig

Video: Tips For Bearbeiding Av Butterdeig
Video: Tricks of the MASTERS and secret devices!!! But you never know!!! 2024, September
Tips For Bearbeiding Av Butterdeig
Tips For Bearbeiding Av Butterdeig
Anonim

Butterdeigen er lett å behandle fordi det ikke krever komplisert elting og sliping (selvfølgelig hvis du ikke tilbereder det selv) og det gir ømme og luftige delikatesser. Den er lett, knasende, spektakulær og har en rekke forskjellige bruksområder på kjøkkenet. Den kan brukes til tilberedning av alt - smakfulle retter, pizzaer, rundstykker, bakverk, paier, kaker, etc.

Men når vi arbeider med butterdeig, må vi følge visse regler. Spesielt hvis vi sikter mot fantastiske resultater. Her er noen tips om hvordan du gjør dette:

- Når du kjøper butterdeig, la det fryses og tas ut av fryseren, ikke tint og hele pakken. På denne måten kan du være sikker på at den er lagret riktig.

- Butterdeigen skal bare tines før bruk. Tining gjøres ved å la den stå ved romtemperatur eller i kjøleskapet.

- Når du skjærer butterdeigen, bør dette bare gjøres med en veldig skarp kniv. Et sløvt blad knuste lagene av butterdeig. Det er mest praktisk å gjøre dette i en roterende pizzakniv.

Butterdeig
Butterdeig

- Butterdeigen blir ikke knust, eltet, rullet eller trukket for hånd. Hvis du gjør det, vil det bli ødelagt. Noen typer bakverk krever imidlertid at butterdeigsarkene rulles ut for å få et tynt brød som ikke hever seg under baking.

- Dryss kjøkkenflaten med mel før du sprer den slik at den ikke fester seg til den.

- Hver av tingene tilberedt av butterdeig blir bakt i en forvarmet ovn ved 200-220 ° C. Temperaturen endres ikke før slutten av stekingen.

- Selv før du legger pannen i den forvarmede ovnen, må du sørge for at temperaturen har nådd 200-220 ° C. Hvis den er lavere, risikerer du at deigen ikke svelger.

- Hvis du bruker fyll i fatet, kan du prøve å holde dem så vanne som mulig slik at produktene ikke blir deigete og ikke søler. For å forhindre at de sprer seg under steking, smør limområdet med vann og trykk for hånd.

Smørbrød
Smørbrød

- Ikke smør pannen eller bruk veldig små mengder om nødvendig. En god løsning er å dekke den med bakepapir. På denne måten vil ikke produktene feste seg og ikke bli fettete.

- For å gjøre skorpene vakre, appetittvekkende og med gyldne farger, smør verkene dine med pisket egg.

Anbefalt: