Om Fordelene Med Eplejuice

Video: Om Fordelene Med Eplejuice

Video: Om Fordelene Med Eplejuice
Video: А что Будет, если Есть Свеклу Каждый день? 2024, September
Om Fordelene Med Eplejuice
Om Fordelene Med Eplejuice
Anonim

Eplet er en av de mest populære fruktene i verden. Det er kjent for sin fantastiske smak så vel som den høye næringsverdien, og det er også en populær kalorifattig frokost. Den kan konsumeres når som helst på dagen i sin opprinnelige form eller som eplejuice.

Eplet brukes til å tilberede en rekke matvarer og oppskrifter, for eksempel milkshakes, fruktsalater og desserter. Siden det gir en rekke helsemessige fordeler, anbefales det å spise epler hver dag. Selvfølgelig foretrekker mange mennesker å ta vitaminene til denne deilige frukten i form av juice, så vi vil introdusere deg for fordelene ved å konsumere den.

Eplejuice er den eneste som kan kombineres med grønnsaksjuice. Grønnsaker og frukt brytes ned av forskjellige enzymer og bør derfor ikke blandes. Det eneste unntaket er eplet, som gir grønnsaksjuice en behagelig søt smak.

Eplejuice inneholder mye vitamin C og P, salter av kalium, kalsium, jern, kobber, mangan, kobolt, sink, nikkel. Det brukes i åreforkalkning, leversykdom, blære, nyre og mange andre. Pektinet fra saften sammen med kjøttdelen normaliserer tarmaktiviteten. Det høye innholdet av sukker og organiske syrer hjelper deg å komme seg raskt etter trening.

eplejuice kan drikkes uten begrensning i relativt store mengder - opptil 1 liter per dag. En teskje eplejuice blandet med en teskje honning tas om morgenen, middag og kveld for å eliminere bakteriene som forårsaker galleinfeksjon. Du bør imidlertid vite at den nyttige og forfriskende drikken er kontraindisert ved forverring av gastritt, sår og pankreatitt.

Grønnsaksjuice
Grønnsaksjuice

Eplejuice anbefales også for hardt mentalt arbeid. Det hjelper også å fjerne tungmetaller fra kroppen.

I følge en studie på 10 000 mennesker rapporterte de som spiste flest epler en 50% lavere risiko for å utvikle lungekreft. Forskere mener dette skyldes de høye nivåene av flavonoider, quercetin og naringin i epler.

Men vi vet alle at ikke mange kan spise 5-6 epler om dagen for å beskytte seg mot den lumske sykdommen. På den annen side et glass ferskpresset eplejuice er laget av minst like mye frukt.

Anbefalt: