Laster Dager Med Yoghurt

Video: Laster Dager Med Yoghurt

Video: Laster Dager Med Yoghurt
Video: Nyhet! Cottage Cheese med yoghurt 2024, September
Laster Dager Med Yoghurt
Laster Dager Med Yoghurt
Anonim

Det er kjent at yoghurt er et veldig nyttig produkt, og lossing av en dag med yoghurt hjelper ikke bare med å gå ned i vekt, men forbedrer kroppens generelle tilstand.

Lastedagen med yoghurt renser magen for giftstoffer. For en slik dag må du fylle på bio-yoghurt, det vil bidra til å rense kroppen raskere.

I denne forbindelse er yoghurt med levende bakterier som Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus bifidus veldig nyttige.

For en dag med lossing med yoghurt trenger du to bøtter yoghurt. Hvis du ikke tåler hele dagen med yoghurt alene, spis to appelsiner eller to epler.

Laster dager med yoghurt
Laster dager med yoghurt

Du kan erstatte frukten med 50 gram mysli eller 50 gram tørket frukt som fiken, dadler, acai-bær eller maki-bær. I tillegg til yoghurt, bør du drikke en og en halv liter vann.

Hvis du ønsker det, kan du konsumere yoghurt med en skje, du kan fortynne den med mineralvann eller vanlig vann og drikke den som kefir.

Yoghurt er et lett fordøyelig kostholdsprodukt som inneholder mange nyttige stoffer som kalium, kalsium, folsyre. Det fremmer god fordøyelse, styrker immunforsvaret.

Yoghurt hjelper til med å redusere dårlig kolesterol og beskytter dermed kroppen mot hjerte- og karsykdommer.

Det optimale fettinnholdet for utlastingsdagen er 2,5 prosent.

Yoghurt ødelegger bakterier, som er årsaken til mange sykdommer, samt for tidlig aldring av kroppen.

Yoghurt er rik på proteiner, mineraler, enzymer og vitaminer.

Anbefalt: