Urter Og Urtete Som Undertrykker Appetitten

Video: Urter Og Urtete Som Undertrykker Appetitten

Video: Urter Og Urtete Som Undertrykker Appetitten
Video: Biscuiti aperitiv cu unt si branza, reteta simpla, video 2024, September
Urter Og Urtete Som Undertrykker Appetitten
Urter Og Urtete Som Undertrykker Appetitten
Anonim

I den følgende artikkelen vil du lære om urtete og forskjellige typer urter og krydder som undertrykker appetitten. Disse er:

1. Grønn te - en utmerket antioksidant, en rik kilde til vitamin C, som fremskynder kroppens metabolisme.

2. Kanel - har en god aroma. Det kan tilsettes urtete i stedet for sukker. Flott plante som akselererer fettforbrenning.

3. Nettle - en kilde til vitamin E og C, kalsium, magnesium, kalium og jern. Det er perfekt for de som vil spise sunt. Renser kroppen for skadelige giftstoffer, regulerer stoffskiftet og undertrykker appetitten.

4. Persille - en av hovedingrediensene med veldig sterke vanndrivende egenskaper på grunn av avgiftning. Det bidrar også til å redusere appetitten.

5. Sitronmelisse - kjent for fettforbrenningsegenskapene. Det øker også kroppens motstand.

Sitrongress te
Sitrongress te

6. Rød pepper - fremskynder stoffskiftet og hjelper til med å konsumere mer vann.

7. Timian - fremskynder stoffskiftet akkurat som rød pepper, øker stoffskiftet, styrker immunforsvaret og regulerer fordøyelsessystemet.

8. Dill - undertrykker appetitten, forhindrer dannelse av overflødig gass og oppblåsthet, regulerer tarmfunksjonen.

9. Linfrø - rik på proteiner, inneholder fiber og vitaminer, bidrar til å styrke immunforsvaret, undertrykker sult og reduserer det dramatisk.

10. Kardemomme - hjelper fordøyelsen ved å regulere mage-tarmkanalen. Det lar deg også friske pusten og normalisere pusten.

11. Salvia - kan konsumeres som en te, samtidig kan den brukes til tilberedning av forskjellige retter. Den har antiseptiske egenskaper.

12. Rosmarin - gir kroppen vitalitet ved å stimulere blodsirkulasjonen og akselerere vekttap, og hjelper til med å regulere fordøyelsessystemet.

Anbefalt: