Agurker Forbedrer Appetitten

Video: Agurker Forbedrer Appetitten

Video: Agurker Forbedrer Appetitten
Video: Es sollte in Ihrer Küche sein, ein Muss für Fülle und Wohlstand im Haus. 2024, September
Agurker Forbedrer Appetitten
Agurker Forbedrer Appetitten
Anonim

Sprø agurker er en favorittgrønnsak for mange. Deres smakskvaliteter suppleres med mange helbredende egenskaper.

Agurker har vist seg å øke appetitten og bidra til å absorbere kroppsfett og protein. Pickles og pickles stimulerer spesielt appetitten og sekresjonen i fordøyelseskjertlene.

Derfor anbefales ikke appetittvekkende agurker til personer som lider av fedme, gastrointestinale sykdommer, hjertesykdom, aterosklerose, hypertensjon, lever- og nyresykdom.

Friske agurker har en avføringseffekt. De er egnet for kronisk forstoppelse. Agurker stimulerer utskillelsen av galle og urin, så hakkede (eller revne) ferske agurker eller deres juice kan være nyttig i ødem eller hjertesykdom.

I folkemedisin er det vanlig å drikke fersk agurksaft og som beroligende og smertestillende middel for gastrointestinal kolikk.

Agurker
Agurker

Agurksaft, ren eller med tilsetning av honning, er et effektivt naturlig middel mot øvre luftveisproblemer og hoste. For terapeutiske formål i slike tilfeller ta 2-3 ss juice to eller tre ganger om dagen.

Vannet i agurker er fra 94,3 til 98,2% av sammensetningen av ømme grønnsaker. Tørrstoffet er fra 1,8 til 5,7%. Sammensetningen av tørrstoffet har den høyeste andelen sukker, etterfulgt av nitrogenholdige stoffer, cellulose og mineraler.

Den største mengden agurker er mineralinnholdet. De mest representerte er kalsium, magnesium og fosfor. Agurker inneholder også vitamin B, B1, B2 og PP. Deres behagelige forfriskende smak skyldes de frie organiske syrene, og deres spesifikke aroma bestemmes av innholdet av essensielle oljer.

Riktig konservering av agurker er av særlig betydning. Det er viktig å vite at agurker ikke tåler lave temperaturer. Det er godt å holde en temperatur på 7-10 grader.

Anbefalt: