Agurker - Ideelle For Vekttap

Video: Agurker - Ideelle For Vekttap

Video: Agurker - Ideelle For Vekttap
Video: Установка Vesta Panel на Ubuntu 18 04 #vesta control panel 2024, September
Agurker - Ideelle For Vekttap
Agurker - Ideelle For Vekttap
Anonim

Det er kjent at agurker går lett ned i vekt. De er ideelle for å supplere ethvert kosthold, har lite kalorier og kan konsumeres i nesten ubegrensede mengder.

Ett kilo agurker tilsvarer 135 kalorier og 950 ml vann. Agurker har blitt brukt siden antikken og som kosmetikk. Agurkmasker gir fuktighet til huden, forynger den og hjelper deg med å fornye den.

I tillegg gjør agurken i form av en maske huden myk og øm. Ved cellulitter er det obligatorisk å gni problemområdene med revet agurkpuré.

Agurk inneholder vitamin A, B, C, E, H og PP, jern, kalium, [kalsium, magnesium, natrium, fosfor, jod, kobber, sink. Egypterne brukte agurksaft med rosenvann for å fremme den generelle helsen.

Agurker inneholder vann, som er i stand til å bryte ned mange giftstoffer. Daglig inntak av agurker hjelper til med å rense kroppen og eliminere giftstoffer.

Den milde vanndrivende virkningen av agurker gjør dem uunnværlige i dietten til mennesker med hjerte- og karsykdommer, spesielt de som er ledsaget av ødem.

Skivede agurker
Skivede agurker

Agurker inneholder jod, som absorberes fullstendig av skjoldbruskkjertelen, så agurk hjelper til med å forhindre sykdommer i denne kjertelen.

Agurker forbedrer metabolske prosesser i menneskekroppen. De inneholder folsyre, som reduserer appetitten, og på bekostning av innholdet av insulinlignende stoff, hjelper de til med å normalisere blodsukkeret og forhindre omdannelse av karbohydrater til fett.

Hvis huden din er utsatt for kviser og hudormer, må du spise minst to ganger om dagen i en halv time før du spiser en agurkskall uten å tilsette salt.

Hvis du ofte danner poser under øynene, lager du en komprimering av fersk agurksaft på huden rundt øynene i femten minutter, og hevelsen forsvinner.

Anbefalt: