Lagring Av Agurker

Video: Lagring Av Agurker

Video: Lagring Av Agurker
Video: Lagring av gjødsel 2024, September
Lagring Av Agurker
Lagring Av Agurker
Anonim

Agurker er et av de mest diettproduktene. De inneholder et minimum av kalorier og fyller magen, og skaper en metthetsfølelse.

Agurker kan hermetiseres, men dette gjelder agurker - lange agurker er ikke velsmakende hvis denne teknologien brukes på dem.

Friske agurker kan lagres slik at de kan brukes til å tilberede en deilig fersk salat. For å oppbevare agurker godt, må de nettopp ha blitt revet fra sengen.

Agurker forblir sprø og friske hvis du skreller dem sammen med en del av stilken. Dypp stilkene i en bolle med vann, som om du hadde laget en bukett med agurker.

Agurker
Agurker

Når du trenger å lage en salat, fjern en eller to agurker fra den grønne buketten. Bytt vann hver tredje dag, slik at agurkene blir friske i ti dager.

Hvis agurkene kommer fra butikken, må du ordne dem ved siden av hverandre på et kjølig sted, men ikke i kjøleskapet, og spray dem to ganger om dagen med vann for å holde dem friske.

For å holde agurkene friske og saftige lenger, spred dem med piskede eggehviter. Huden, som vil bli dannet av proteinet, tillater ikke fuktighet å fordampe fra agurkene.

Ekte grønnsakselskere som har sitt eget blomsterbed i hagen eller på hytta, kan bruke en veldig interessant måte å lagre agurker på.

Agurker bør plantes mellom kål. Når de første miniatyrgurkene dannes, bør de gjemmes mellom bladene på det formende kålhodet. Når kålen lukkes, vil den voksne agurken være i den. Den vil være litt forvrengt, men den kan bevares til våren.

I kjøleskapet lagres agurker lengst i en metallbeholder med lokk. Ved en temperatur på omtrent 6-7 grader vil de vare i tjue dager eller en hel måned. Agurker skal ikke vaskes før de legges i kjøleskapet.

Agurker lagres lengst ved hjelp av eddik. Hell litt eddik på bunnen av en emaljeskål. Legg et rutenett på toppen slik at agurkene ikke berører syren, og ordne dem på risten. Dekk godt - i dette eddikammeret oppbevares grønnsakene i to måneder eller mer.

Anbefalt: