Selleri Juice Beroliger Nervene

Video: Selleri Juice Beroliger Nervene

Video: Selleri Juice Beroliger Nervene
Video: I drank half a litre of CELERY JUICE a day for 30 DAYS... 2024, September
Selleri Juice Beroliger Nervene
Selleri Juice Beroliger Nervene
Anonim

Selleri juice har en rekke verdifulle helsemessige fordeler. Det høye innholdet av natrium, i kombinasjon med kalsium, opprettholder den alkaliske syrebalansen i kroppen.

Frisk selleri juice inneholder fire ganger mer natrium enn kalsium. Det er det perfekte rengjøringsmiddelet for mennesker som inkluderer rikelig med pasta og matprodukter i den daglige menyen.

Selleri juice er et naturlig middel som vellykket bekjemper stress. Kombinasjonen av gulrotjuice og selleri er en uunnværlig alliert i beroligende nervesykdommer.

Forbruket av denne vitamingrønnsaksblandingen bidrar til å gjenopprette normale nervesystemfunksjoner. Naturforskere anbefaler også sellerijuice i fravær av appetitt, revmatisme, leddgikt, lavt blodtrykk, samt å fjerne tics.

For en merkbar effekt anbefales det å ta 100 til 200 ml selleri juice i 20 til 25 dager. Denne mengden juice oppnås fra et halvt kilo rå selleri.

Selleri er en integrert del av mange grønnsaksblandinger som forbedrer visse ugunstige forhold. Selleri juice, kombinert med gulrot og agurk juice, er en god leverrens. Forholdet mellom de tre komponentene er 300: 90: 90 ml.

Ved nyreproblemer kan du prøve følgende kombinasjon - 210 ml gulrotjuice, 150 ml sellerijuice og 120 ml salatjuice.

I fravær av appetitt og for å forbedre fordøyelsen, kan du også tilberede rød pepperjuice. Den har et ekstremt høyt innhold av vitamin C og A, samt B-vitaminer.

For å kurere de ovennevnte forholdene, er det nødvendig å tilberede ca. 200-250 ml rød pepperjuice hver dag. Dette er mengden som skal tas i 10-15 dager. Saften er hentet fra en halv kilo rød paprika.

Anbefalt: