Selleri Te Hjelper Med Nyrestein

Video: Selleri Te Hjelper Med Nyrestein

Video: Selleri Te Hjelper Med Nyrestein
Video: ОБЗОР МОЕГО ЗАКАЗА Из Каталога Oriflame №6 2021 | Новинки Каталога Oriflame №7 2021 2024, September
Selleri Te Hjelper Med Nyrestein
Selleri Te Hjelper Med Nyrestein
Anonim

Sellerifrøte har vist seg å hjelpe nyrestein og andre kroniske nyresykdommer.

Eksperter anbefaler å drikke denne teen minst 3 ganger i uken hvis du har nyreproblemer. Avkoket tilberedes av 1 ss malt sellerifrø, som helles med 0,5 liter kokende vann. Når vannet avkjøles, må du sile frøene og spise dem.

Selleri frø har en direkte effekt på nyrene, noe som øker vannutskillelsen betydelig. Selleri te kan tilberedes i kombinasjon med løvetann, noe som forbedrer de gunstige effektene av selleri.

Selleri frø
Selleri frø

Ftalidene i urtete har en vanndrivende, antiseptisk og mild beroligende effekt. I kinesisk medisin brukes selleri som medisin mot høyt blodtrykk.

Selleri frøte inneholder store mengder kalsium, jern, fosfor, sink og vitamin A og C.

2 tynne stilker selleri inneholder 15% av den anbefalte daglige dosen av vitamin A og 15% vitamin C. 2 ss inneholder 2,7 kalorier, og 100 gram rå selleri inneholder bare 16 kalorier.

Nyrer syke
Nyrer syke

De aromatiske oljene i urten har sterke soppdrepende og antimikrobielle egenskaper, som undertrykker og ødelegger kolonier av patogene mikroorganismer, slik som Staphylococcus aureus, Staphylococcus albus, Shigella dysenteriae, Salmonella typhi og andre.

Regelmessig forbruk av sellerijuice renser blodet fra giftstoffer, nøytraliserer kreftfremkallende stoffer som finnes i tobakkrøyk, bidrar til å gå ned i vekt.

Rå selleri er nyttig i magesykdommer, revmatisme, fedme og blæresykdommer. Selleri frø stimulerer appetitten, undertrykker muskelspasmer og fjerner kroppen for akkumulerte giftstoffer.

Selleri letter fordøyelsen og er ekstremt nyttig for huden, og det er derfor det er en viktig ingrediens i mange kosmetiske produkter.

Selleri er forbudt for gravide fordi det kan forårsake for tidlig fødsel, men det anbefales for kvinner som nylig har født fordi det stimulerer utskillelsen av morsmelk.

Anbefalt: