Kurer Høyt Blodtrykk Med Sennepsfrø

Video: Kurer Høyt Blodtrykk Med Sennepsfrø

Video: Kurer Høyt Blodtrykk Med Sennepsfrø
Video: Høyt blodtrykk 2024, September
Kurer Høyt Blodtrykk Med Sennepsfrø
Kurer Høyt Blodtrykk Med Sennepsfrø
Anonim

Det er mange oppskrifter for å senke høyt blodtrykk. Men med et slikt problem er det ikke ønskelig å starte behandlingen alene uten å konsultere en spesialist. Ofte er folkemessige oppskrifter for høyt blodtrykk en god hjelper, men det er tilfeller der medisinering er nødvendig.

Så, med et så seriøst valg av hjemmet oppskrifter for all slags smerte, er det egentlig ganske vanskelig å stoppe på bare en. Du kan imidlertid velge den du vil utføre enklest og som du vil kunne få produkter for.

Her er våre forslag til de som lider av høyt blodtrykk:

- Vi starter med en oppskrift som du trenger 500 ml melk og 2 sitroner til. Klem sitronene godt og ha saften i melken. Rør og del denne blandingen i tre like deler - drikk dem i en dag. Drikk en del om morgenen, den neste - ved middagstid, og den tredje forbruker om kvelden. Husk at det ikke bare er saften som er viktig her. Det er godt å spise den tykkere blandingen;

- Neste oppskrift kan lett kalles duftende. Hoveddeltakeren i det er hvitløk, så det passer kanskje ikke spesielt for folk som går på jobb. Men hvis du bestemmer deg for å gjøre det, er det du trenger - om tre dager får du 6 valnøtter, 9 fedd hvitløk. I tre dager, knus to valnøtter med tre fedd hvitløk og spis blandingen før frokost. Overvåke blodtrykket ditt - behandlingen skal tre i kraft om tre dager.

Sennep
Sennep

"Du trenger det for det siste tilbudet." sennep eller hardal - de små frøene hjelper til med mange plager. Populære er de såkalte potene, som ofte brukes til å behandle betennelse i luftveiene. Sennep er også populært for sin handling, noe som indikerer metabolisme - det er kjent at hovedårsaken til å akselerere metabolismen er store mengder selen og magnesium.

Det er på grunn av magnesium og selen at små frø anbefales for høyt blodtrykk. Oppskriften er ekstremt enkel - alt du trenger er sennepsfrø. Knus i en mørtel ½ ts. av dem og spis den resulterende grøten - det er bra å konsumere folkemedisinen ved middagstid. Denne behandlingen kan vare i ti dager.

Uansett hvilken oppskrift du prøver, er det en god ide å overvåke blodtrykket ditt hver dag etter at du begynner.

Anbefalt: