Tilbered Sorbet Med Bare 1 Ingrediens Som Denne

Video: Tilbered Sorbet Med Bare 1 Ingrediens Som Denne

Video: Tilbered Sorbet Med Bare 1 Ingrediens Som Denne
Video: Превосходные БАКЛАЖАНЫ на зиму. Такого Вы еще точно не пробовали! 2024, September
Tilbered Sorbet Med Bare 1 Ingrediens Som Denne
Tilbered Sorbet Med Bare 1 Ingrediens Som Denne
Anonim

Selv om sommeren nærmer seg slutten, er dagene fortsatt ganske varme, så lett og forfriskende mat er å foretrekke. Hvis du er lei av kremis eller bare begynner å veie mye på budsjettet ditt, kan du prøve å lage den populære desserten sorbet.

Denne isete fristelsen med en motstridende historie ble utarbeidet før Kristus og i dag er den fortsatt kjent både i Midtøsten og i mange andre deler av verden, da den er forberedt på en elementær måte og tåler alle variasjoner. Noen tilsetter sorbet krem, andre - alkohol som likør eller vin. Andre foretrekker det med frukt som fersken, appelsiner, jordbær, aprikoser, meloner.

En av de passende fruktene for sorbet er vannmelon. På slutten av sommeren er prisene på den saftige frukten gunstigere, og sjansen for å komme over modne og smakfulle vannmeloner er mye høyere. Så det er den beste tiden å overraske dine kjære med vannmelonsorbet, som er laget av bare en ingrediens og ikke krever spesiell kulinarisk kunnskap.

For å få desserten er alt du trenger en vannmelon, en blender og en fryser. Begynn å lage mat vannmelonsorbet, vask og skjær vannmelon, fjern så frøene forsiktig. Skjær de resulterende bitene i biter og frys dem i fryseren i en time.

Før den kalde vannmelon gjennom blenderen, rør og fordel den i en passende panne. Gå tilbake til kjøleskapet og ha fruktpuréen der til den er frossen og fast. Du kan deretter øse den ekstraherte sorbeten med en iskrem og servere den før den har smeltet.

Anbefalt: