Et Dansk Selskap Donerer 15 Tonn Ost Til Bulgarere I Nød

Video: Et Dansk Selskap Donerer 15 Tonn Ost Til Bulgarere I Nød

Video: Et Dansk Selskap Donerer 15 Tonn Ost Til Bulgarere I Nød
Video: Polina Gagarina - A Million Voices (Russia) - LIVE at Eurovision 2015: Semi-Final 1 2024, September
Et Dansk Selskap Donerer 15 Tonn Ost Til Bulgarere I Nød
Et Dansk Selskap Donerer 15 Tonn Ost Til Bulgarere I Nød
Anonim

Et dansk meieriselskap vil donere 15 tonn ost til fattige bulgarere, som blir med i den bulgarske matbanken og blir distribuert til de som trenger det.

Arla vil donere osten, som den ikke kan eksportere til Russland på grunn av den pålagte russiske embargoen på varer produsert av EUs medlemsland.

Siden de var ment for russiske kunder, vil de donerte ostene ha aromaen av rucola, blåbær og oliven, fordi de er veldig etterspurt i Russland.

Tonnevis med ost vil bli distribuert til bulgarere med behov for den bulgarske matbanken, som nylig lanserte sin veldedighetskampanje for jul for å skaffe mat.

Ost
Ost

For noen dager siden ble den tradisjonelle godhetskampanjen på 1 kg lansert for å skaffe matvarer til våre fattige landsmenn.

Kampanjen gjennomføres i samarbeid med næringskjedene Carrefour, Piccadilly og Fantastico. Den donerte maten vil danne familiepakker for mennesker i nød.

Alle kan bli med i BHB-kampanjen ved å kjøpe et kilo modne bønner, linser, ris, pasta eller en liter olje og la den ligge på det angitte stedet i næringskjedene.

Etter etableringen samlet matbanken 260 tonn produkter, som ble donert til 15.000 mennesker i nød. Den administrerende direktøren i stiftelsen Tsanka Milanova sier at hvert år øker antallet donasjoner, med den største andelen donerte meieriprodukter og desserter, skriver nettstedet AgroBg.

Produkter
Produkter

I løpet av påskekampanjen i år ble det samlet inn 4,2 tonn tørr og pakket mat, hvorav 200 familiepakker ble tilberedt for store familier i nød.

Bulgaria er det tredje fattigste landet i Europa, men hvert år blir tonnevis av spiselig mat dumpet i vårt land fra husholdninger, supermarkeder, restauranter og forsyningskjeden.

Matbanken ba oss om å være mer humane og, når vi har muligheten, til å donere mat til de fattigste av oss, for i morgen kan alle komme i en vanskelig situasjon.

Anbefalt: