Frukt Og Grønnsaker Uten Sukker

Innholdsfortegnelse:

Video: Frukt Og Grønnsaker Uten Sukker

Video: Frukt Og Grønnsaker Uten Sukker
Video: Slik sylter du grønnsaker, raskt, superenkelt, og helt uten tilsatt sukker 2024, September
Frukt Og Grønnsaker Uten Sukker
Frukt Og Grønnsaker Uten Sukker
Anonim

Den alfabetiske sannheten er det frukt og grønnsaker er nyttige for helsen. De er vitaminbomber, samtidig inneholder de ikke skadelig fett, de har ikke mange kalorier og de er en naturlig matkilde.

Det er en annen forståelse - frukt inneholder for mye sukker og er derfor ofte ekskludert fra menyen. De som inneholder mer stivelse, er ikke egnet for diabetikere. La oss se hvilke frukt og grønnsaker ikke inneholder sukker, i motsetning til den inngrodde forestillingen om innholdet av sakte sukker i dem.

Papaya

Hovedingrediensen i denne frukten er papain. Dette stoffet er en god stimulator for fordøyelsesprosessen. Natriuminnholdet i papaya er veldig lavt, noe som gjør frukten til en god regulator av kolesterol og blodsukker.

Salat

Folsyre, mangan, jern og vitaminene A, B, C, D, E og K er de nyttige ingrediensene i denne grønnsaken. Sukkerinnhold den inneholder bare 0,8 gram per 100 gram bladmasse, noe som gjør den til den ideelle ingrediensen for sukkerfrie grønne salater.

Asparges

asparges er en grønnsak uten sukker
asparges er en grønnsak uten sukker

Dette er en fantastisk grønnsak der fett er 0 prosent og sukker er fraværende. Derfor er de egnet for å opprettholde stoffskiftet, da de også inneholder store mengder vitamin A, C og K. Derfor anbefales de som mat for en rekke helseproblemer.

Grapefrukt

Vitamin C, som denne frukten er kjent med, gjør den til et passende verktøy i kampen mot forkjølelse. Ettersom fett og sukker ikke er blant ingrediensene i det, er det en passende mat i dietter for vekttap.

Brokkoli

Brokkoli er så populær på grunn av at den ikke inneholder fett, sukker er i minimale doser, men fiber, kalium, sink, jern og fosfor er rikelig. Den inneholder også antioksidanter som lader celler med energi.

Rødbet

Den kraftige antioksidanten betanin, som gir grønnsaken sin lyse farge, er ikke det eneste verdifulle innholdet. Det er supplert med kalium, jern og kostfiber. Sukkerinnholdet i grønnsaker er nullog dette gjør det til en ideell mat for diabetikere.

Hvis du vil ha mer informasjon, se artikkelen 10 fordeler med å spise uten sukker.

Anbefalt: