Ukjent Eksotisk Frukt: Treeple

Video: Ukjent Eksotisk Frukt: Treeple

Video: Ukjent Eksotisk Frukt: Treeple
Video: вкуснейший ТРОПИЧЕСКИЙ крем из ДОСТУПНЫХ ВСЕМ продуктов! Без сливок, сыра и желатина! 2024, September
Ukjent Eksotisk Frukt: Treeple
Ukjent Eksotisk Frukt: Treeple
Anonim

I noen deler av verden kalles den interessante frukten, epletreet, elefanteplet fordi det er en favorittmat av elefanter, mens det i andre områder kalles treeplet på grunn av det harde skallet.

Faktisk er det ansett hellig av indianere og er mye dyrket og konsumert i India. Treet er fra India, men finnes også i Sri Lanka, Thailand og andre regioner i Sør-Asia.

Skjellene av treeplene er sterke, og innsiden er en brunaktig masse med små hvite frø. Massa kan spises rå, men det er en populær praksis å fjerne og fryse, samt å lage syltetøy. Det kan også blandes med kokosmelk for en deilig sunn drink.

De helsemessige fordelene med treeplet er mange og varierte: lindring av forstoppelse, fordøyelsesbesvær, sår, luftveisproblemer, diaré og dysenteri.

Det styrker også immunforsvaret, overvinner bakterie- og virusinfeksjoner, reduserer ulike betennelsestilstander, forhindrer kreft, øker melkeproduksjonen hos ammende mødre, behandler diabetes, styrker øyehelsen og bidrar til å forhindre ulike seksuelle dysfunksjoner.

Det enorme spekteret av helsemessige fordeler som tilføres treepler, skyldes hovedsakelig næringsstoffer, vitaminer og organiske forbindelser, inkludert tanniner, kalsium, fosfor, fiber, protein og jern.

Frukten er ypperlig for fordøyelsen fordi den hjelper med å drepe skadelige bakterier i tarmen og er et godt middel mot fordøyelsessykdommer. Avføringsegenskapene til treeple bidrar også til å unngå forstoppelse og påfølgende smerte, ubehag og tilhørende helserisiko.

Cirka 50 ml juice av dette eplet, blandet med varmt vann og sukker, anbefales for å rense blodet og fjerne giftstoffer som kan forårsake betydelig skade på kroppen. Dette reduserer spenningen i leveren og nyrene, øker de beskyttende barrierer mot giftstoffer.

Vitamin C-mangel (askorbinsyre) forårsaker skjørbuk. Fordi epletreet er rikt på vitamin C, kan det sikre at du ikke får skjørbuk, som er en potensielt livstruende tilstand.

Dette høye nivået av vitamin C øker immunforsvarets styrke og styrke, og beskytter dermed mennesker som spiser treepler fra forskjellige mikrobielle og virusinfeksjoner. Regelmessig forbruk av treeple anbefales for personer med nyreproblemer.

Anbefalt: