Ledende Innen Innholdet Av Vitamin C Er Malt Rød Pepper

Video: Ledende Innen Innholdet Av Vitamin C Er Malt Rød Pepper

Video: Ledende Innen Innholdet Av Vitamin C Er Malt Rød Pepper
Video: iHerb витамины и все для лица. Лучшее за 2021 год 2024, September
Ledende Innen Innholdet Av Vitamin C Er Malt Rød Pepper
Ledende Innen Innholdet Av Vitamin C Er Malt Rød Pepper
Anonim

I sesongen med forkjølelse og influensa har alle hastverk med å fylle på vitamin C eller kosttilskudd som inneholder det i store mengder. Tilhengere av naturlige metoder for å forhindre virusinfeksjoner foretrekker sitrusfrukter, som vi vet inneholder det verdifulle vitaminet i store doser.

Nesten ingen lurer på om det er andre naturlige matvarer som inneholder de samme eller enda større reservene av vitamin C. Slike matvarer eksisterer, og disse er pulverisert rød paprikasom vi bruker som kosttilskudd og kaller paprika.

Ifølge forskning gitt til avisen Sabah, er rød pepper en av de beste rettsmidler mot forskjellige sykdommer så vel som overvektig. C-vitamin i knust rød pepper er i mye større mengder enn i sitron. Den høyeste konsentrasjonen av vitaminet er rundt stammen av pepper.

Chili pepper er en leder innen vitamin C
Chili pepper er en leder innen vitamin C

Rød pepper, som er råmaterialet for pepperproduksjon, er blant de kraftige antioksidantene. De spiller en rolle i kroppens energimetabolisme. Med deres hjelp reduseres kolesterol og triglyseridnivåer, og vi mister overflødig vekt som et resultat av akselerert metabolisme.

Rød paprika har andre nyttige vitaminer som styrker kroppen. Dette er B1, B2 og E, som i kombinasjon med rutine styrker blodårene.

Paprika inneholder capsaicin, som gir dem en krydret smak. Det er et sterkt smertestillende middel og styrker immunforsvaret. Den har evnen til å rense luftveiene og dermed fjerne den akkumulerte sekresjonen. Det stimulerer appetitten, reduserer blodtrykket og forhindrer blodpropp.

Rød paprika pulver
Rød paprika pulver

Det eneste du bør vurdere er mengde fordi varmt forårsaker halsbrann, magesmerter og opprørt.

For rød paprika pulver er lagring avgjørende. Egnede for dette formålet er kjølige og tørre steder som kjøleskapet. Beholderen der rød paprika holdes, må være tett lukket. Når fuktighet kommer inn i karet, kan kreftfremkallende aflatoksiner øke kraftig og føre til leverkreft på et eller annet tidspunkt.

Anbefalt: