Hvordan Du Oppbevarer Svart Og Rød Pepper

Video: Hvordan Du Oppbevarer Svart Og Rød Pepper

Video: Hvordan Du Oppbevarer Svart Og Rød Pepper
Video: 🍆 Jeg laver striber på aubergine, og så er alt simpelt! Aubergineopskrift. #750 2024, September
Hvordan Du Oppbevarer Svart Og Rød Pepper
Hvordan Du Oppbevarer Svart Og Rød Pepper
Anonim

En klype svart eller rød pepper er plassert på de fleste rettene vi tilbereder. Du kan finne malt pepper eller malte bønner, mens rød pepper kan være søt eller varm.

Begge krydderne oppbevares vanligvis i papirposer eller i glassesker. Ofte begynner imidlertid små insekter og fluer å utvikle seg i disse fartøyene.

Disse stygge insektene gjør ikke bare krydderet ubrukelig, men skyver også de fleste reparasjonene inn i skapet.

Disse insektene "angriper" vanligvis den søte røde paprikaen. Du kan bli kvitt dem ved å bruke et fedd hvitløk. Tilsett en ikke-skrelt fedd hvitløk i krydderkrukken, og problemet er løst. Du kan prøve å gjøre det samme med bønner, ris og linser.

Lukten av hvitløk tillater ikke spredning av fluer eller insekter i krydderet.

Du tror sannsynligvis at hvitløk vil gi aromaen til produktene, men vær trygg - det vil bare hjelpe deg med å holde insekter borte fra krydderkrukker.

Paprika
Paprika

En annen måte å beskytte rød pepper mot fluer er å blande den med en liten mengde salt i beholderen du holder den i - dette vil også hindre at kvalme henger rundt krydderet.

Når vi har avklart hvordan du lagrer rød pepper, la oss se nøyaktig hvordan du lagrer svart pepper. Med dette krydderet kan vi velge korn eller malt. Det antas at det er bedre å kjøpe pepperkorn, som vi maler med en maskin like før du bruker den i en tallerken.

På denne måten vil krydderaromaen være mye sterkere, og i tillegg - i pakker med malt svart pepper gir noen ganger forskjellige urenheter.

Når sort pepper er i korn, kan den beholde aromaen mye lenger enn den ferdige bakken i pakker.

Du kan bruke den i en rekke retter, og det er viktig å tilsette nykvernet pepper nesten på slutten av pannen, for ikke å miste ernæringsegenskapene og aromaen.

Anbefalt: