Høstdesserter: Fargerike, Deilige Og Søte

Innholdsfortegnelse:

Video: Høstdesserter: Fargerike, Deilige Og Søte

Video: Høstdesserter: Fargerike, Deilige Og Søte
Video: Осенний торт 🍂 Рецепт БАБУШКИ 🥰 Отлично на завтрак 👌😋 2024, September
Høstdesserter: Fargerike, Deilige Og Søte
Høstdesserter: Fargerike, Deilige Og Søte
Anonim

Med nyanser av oransje, rødt og brunt, med mange smaker av frukt og krydder, høst er ideell for matlaging forfriskende desserter fra produktene og i sesongens farger.

Krydder som følger med alt

Når vi snakker om høstkjøkken, kan vi ikke begynne med kanel - høstens krydderstjerne. I en kake, pannekaker eller gresskarpai varmer hun litt frukt som epler og pærer for å gi dem en lett høstsmak.

Men kanel er ikke det eneste krydderet som kan brukes denne sesongen. Ingefær, kardemomme eller nellik er også gode ingredienser som kan tilsettes i en hvilken som helst kringleblanding.

Sesongens gode produkter

Selvfølgelig er eplet og pæren de første som kommer til tankene når det gjelder høstdessert. Men de er ikke de eneste - vi kan trygt se på fiken, hasselnøtter og generelt de mange nøtter som mandler. Vi må ikke glemme gresskaret, som er uendelig søtt. En smak som kan smaksettes med kaffe eller karamell, som også er blant smakene som passer perfekt i tonen til en høstoppskrift.

Varme desserter

Høstdesserter: Fargerike, deilige og søte
Høstdesserter: Fargerike, deilige og søte

Fra forberedelsessynspunktet kan vi satse på desserter som serveres varme. Cramble, pannekaker fylt med karamell, bakte karamelliserte bananer eller kake med flytende sjokolade … Det er mange ideer til delikatesser, og de som vil smake på dem er der.

Her er en oppskrift du kanskje vil like

Minipai med glutenfrie epler

Dette er en oppskrift som strider mot tradisjonelle oppskrifter. Det er også raskt og enkelt å tilberede. For det trenger du 10 små epler, 25 g polenta, 165 g maismel, 60 g kikertemel og 150 g smør. Og også et egg, en halv teskje bakepulver, mindre enn en klype vaniljepulver, salt og sukker. Skjær deretter ut av kokepapir.

Høstdesserter: Fargerike, deilige og søte
Høstdesserter: Fargerike, deilige og søte

Forberedelse: Forvarm ovnen til 70 ° C. Skrell og skjær eplene i skiver.

Pisk alle ingrediensene uten sukkeret til en homogen blanding er oppnådd. Pakk deretter med bakepapirkakesirkler med en diameter på 8 cm. Fordel 50 g av blandingen forsiktig i hver sirkel og legg et eple i midten, trykk lett.

Dryss deretter med sukker og karamelliser med en kokebrenner.

Sette den på høstdessert i ovnen i 30-35 minutter. Hvis eplene ikke er brune nok, la det stå i noen minutter til.

Anbefalt: