Sunt Til 100! Naturlige Energidrikker For Eldre

Innholdsfortegnelse:

Video: Sunt Til 100! Naturlige Energidrikker For Eldre

Video: Sunt Til 100! Naturlige Energidrikker For Eldre
Video: Gustavs Vinkel; Test af energidrikke på min storebror. Farligt eller usundt ?!! 2024, September
Sunt Til 100! Naturlige Energidrikker For Eldre
Sunt Til 100! Naturlige Energidrikker For Eldre
Anonim

Tre helt naturlige, sunne og trygge energidrikker, som du må forberede deg hjemme. Oppskriftene på dem er ekstremt enkle, og ingrediensene er billige og tilgjengelige for alle.

Oppskrift 1

Ta 3 liter myse, tilsett 1 kopp krystallsukker, 2 ss. rømme og rør. I et stykke gasbind eller osteklut, legg 0,5 kopper tørket celandine urt, bind og dypp pakken i blandingen, trykk med en tung gjenstand (for eksempel en skje) for ikke å flyte på toppen. Plasser den fremtidige drinken på et kjølig, mørkt sted i 7 til 10 dager.

Sil deretter drikken og fjern bunten, oppbevar drikken i kjøleskapet.

Drikk 0,5 kopp tre ganger om dagen en halv time før måltider.

Myse
Myse

Denne naturlige energidrikken vil ikke bare gi deg styrke og vitalitet, men vil også styrke immunforsvaret ditt, forbedre tarmfunksjonen og redusere vekten din.

Du må ta 3 slike doser på rad, hvile deretter i 6 måneder og gjenta løpet.

Oppskrift 2

Havregryn drikke
Havregryn drikke

Ta 1 kopp rå havre og skyll i en sil under rennende vann. Hell 5 kopper kaldt vann og legg på komfyren. Etter koking, reduser varmen og kok havre til volumet av vann er redusert med halvparten. Sil og tilsett fersk melk - like mye som buljongen.

Kok melk-havreblandingen og tilsett 4 ss. kjære, kok opp, men ikke lag mat lenger.

Oppbevar blandingen i kjøleskap, men varm den opp før bruk.

Ta 0,5 kopp hver morgen på tom mage, men hvis du jobber hardt, drikk blandingen før hvert måltid. Denne energidrikken vil gi deg styrke selv i alderdommen og i en periode med restitusjon etter sykdom.

Oppskrift 3

Drikk med ingefær og sitron
Drikk med ingefær og sitron

Foto: VILI-Violeta Mateva

Skrell en squash, rasp den og press saften. Sil fersk sitronsaft og tilsett flytende honning til den. Bland ingefærpuré og sitronsaft med honningen og bland godt. Tilsett varmt kokt vann slik at blandingen blir til en drink.

Alle ingrediensene tas i tilfeldige mengder, men dette påvirker ikke kvaliteten på drikken.

Ta 30 mg energidrikk om morgenen før måltider, og rist den på forhånd.

Merk følgende! Smaken kan oppfattes som en alkoholholdig drikke, men du vet at det hverken er et gram eller en dråpe alkohol.

Denne egenskapen skyldes ingefær - en krydret og snerpende rot. Denne ingefærdrinken normaliserer blodtrykket, øker immuniteten og utmerket tonic. Hvis du tar drinken 3-4 ganger om dagen, vil du være klar for bragder. Men hvis du vil sove om kvelden, må du avstå fra ettermiddagsinntaket.

Her er slike naturlige og ekstremt nyttige forfriskende drinker, noe som gir en følelse av ungdom, du kan tilberede hjemme. Prisen deres er overraskende lav, de krever ikke mye fysisk arbeidskraft, og effekten vil overraske deg.

Anbefalt: