Tips For Bruk Av Matfolie

Innholdsfortegnelse:

Video: Tips For Bruk Av Matfolie

Video: Tips For Bruk Av Matfolie
Video: КЛИНЧ профиль фиксации полотна. ИСТРУКИЯ #КЛИНЧ 2024, September
Tips For Bruk Av Matfolie
Tips For Bruk Av Matfolie
Anonim

Kokefolie er noe som er på alles kjøkken. Den kan brukes nesten hvor som helst og spesielt på kjøkkenet. Kokefolie vil være nyttig både for grillen i bakgården og for piknik i fjellet. Hvis du bruker den, kan det spare deg for mye hodepine på kjøkkenet.

Hvordan bruker jeg matfolie?

1. Bruk matfolien til å dekke til når du steker i ovnen.

2. Bruk den på grillen når du tilbereder mat som du ikke ønsker å bli tilberedt eller garvet. Du kan pakke kjøttbiter eller fisk i den og plassere dem på grillen, da folien er en varmeleder.

3. Når du har tilberedt en tallerken eller et kjøtt, kan du dekke den med plastfolie etter å ha tatt den ut av ovnen for å holde den varm og duftende.

4. Dekk tallerkener og kaker med under kokingen for å forhindre at de koker for mye.

Aluminiumsfolie
Aluminiumsfolie

5. Du kan dekke kaker eller bakverk med plastfolie før du legger dem i kjøleskapet. Dette vil holde dem friskere og forhindre at de absorberer annen lukt fra kjøleskapet.

6. Smuldre et stykke plastfolie og bruk det til å rengjøre grillen eller grillen.

7. Påfør et stykke plastfolie når du stryker et plagg som er laget av delikat stoff og hold jernet en centimeter fra det. Brettene vil forsvinne og plagget beskyttes mot å feste seg til strykejernet.

8. Hvis du skiller kokefolien forsiktig fra pannen etter tilberedningen og den forblir intakt, kan du bruke den neste gang du lager mat.

9. Aluminiumsfolie kan resirkuleres.

10. Bruk den når du baker i ovnen, dette vil gi deg en garanti for at du ikke brenner kalkun, smågris eller lam.

11. En annen applikasjon er å steke grønnsaker. Når du for eksempel vil bake en hel potet, kan du skrelle den og pakke den inn i folie før du setter den i ovnen.

Anbefalt: