Deilige Ideer Til Konjakkforrett

Innholdsfortegnelse:

Video: Deilige Ideer Til Konjakkforrett

Video: Deilige Ideer Til Konjakkforrett
Video: Путеводитель по Галифаксу | 25 идей чем заняться в Галифаксе, Новая Шотландия, Канада 2024, September
Deilige Ideer Til Konjakkforrett
Deilige Ideer Til Konjakkforrett
Anonim

Hvis alkohol drikkes i et hjem, er det nesten helt sikkert brandy - den tradisjonelle bulgarske drikken, som på godt og vondt er en konstant følgesvenn av bordet vårt. Men for å kunne konsumere med glede og måtehold, i tillegg til god konjakk, bør en god forrett være til stede på bordet - noe velsmakende og lett.

Brandy forrett kan være veldig annerledes. Det gode med forretter for denne alkoholen er at de ikke er pretensiøse og kan lages raskt og enkelt av produkter som du finner i enhver matbutikk.

Stekt peppersalat med silket melk

Typer konjakk
Typer konjakk

Nødvendige produkter: 3-4 rødstekte paprika, 1 stk. pepper, 2 fedd hvitløk, et stykke ost, ½ en bøtte med anstrengt yoghurt, 3 ss. vanlig yoghurt, salt, olje

Fremstillingsmetode: Hakk rød pepper og kna den sammen med de forknuste hvitløksfeddene og paprikaen. I denne blandingen tilsett strimlet ost sammen med de to typer yoghurt. Fiks med litt olje og salt etter smak. Bland godt og server. Eventuelt kan du legge til litt knuste valnøtter.

Hvitløk og cottage cheese-pate

Nødvendige produkter: cottage cheese, 4-5 fedd hvitløk, dill, valnøtter, en klype basilikum, en klype paprika

Salat med poteter og fisk
Salat med poteter og fisk

Fremstillingsmetode: Hvitløk skal presses eller hakkes veldig fint, dill tilsettes, blandes deretter med cottage cheese og valnøtter. Bland godt og tilsett en klype paprika og basilikum. Hvis du liker varm, kan du tilsette varm rød pepper i stedet for søt.

Snack med majones

Nødvendige produkter: ost, sylteagurk, egg, majones

Fremstillingsmetode: Finhakk agurkene og tilsett den ferdig knuste osten. Eggene må være hardkokte, så må du skrelle dem og kutte dem veldig fint og tilsett agurker og ost. Bland den godt oppnådde blandingen og tilsett majones. Andelene av produktene avhenger av smaken til hver.

De kjente salatene er også veldig passende - surkål med olje og rød pepper, kongelig sylteagurk, sylteagurk, samt marinert fisk, forskjellige typer supper.

Anbefalt: