Ny Super Brokkoli Kurerer Oss Av Kroniske Sykdommer

Video: Ny Super Brokkoli Kurerer Oss Av Kroniske Sykdommer

Video: Ny Super Brokkoli Kurerer Oss Av Kroniske Sykdommer
Video: Источники неприятного запаха изо рта: оценка, диагностика и лечение 2024, September
Ny Super Brokkoli Kurerer Oss Av Kroniske Sykdommer
Ny Super Brokkoli Kurerer Oss Av Kroniske Sykdommer
Anonim

Super brokkoli er en eksepsjonell grønnsak. Mange er skeptiske til det fordi det ikke er veldig kjent for dem og naturlig nok ikke bruker det i oppskriftene sine. Men dette er et stort tap, fordi grønnsaker hjelper til med å bekjempe en rekke kroniske sykdommer, fra type 2 diabetes til hjertesykdom.

En rekke forskere har funnet ut at å spise grønnsaker som inneholder større mengder av den sunne forbindelsen glukorafanin, regulerer cellulære prosesser som kan forårsake dødelige sykdommer.

Merkelig som det kanskje høres ut, kan superbrokkoli også bidra til å bekjempe fedme og kreft. Forskere ved Norwich Institute for Food Research har laget en spesiell variant, Beneforte.

En nylig studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition forklarer hvordan supebrocolitis virker mot alvorlige kroniske sykdommer, og hvordan det forbedrer en persons metabolisme.

Studien vår avslører effekten av supergrønne stoffer på menneskelig metabolisme, sier professor Richard Mitton fra Institute for Food Research.

brokkoli
brokkoli

Studien er en annen som bekrefter fordelene med regelmessig inkludering i menyen med cruciferous grønnsaker for god helse og forebygging av kroniske sykdommer - legger til den berømte ernæringsfysiologen Catherine Collins og sa at superbrokkoli er tilstede i en uke minst en gang og anbefaler folk begynner å bruke det i oppskriftene sine, men uten veldig lang behandling, da dampet er det mest nyttige.

Jeg tilbyr deg en oppskrift på diabetikere, som du trenger: super brokkoli blomster - 800 g, hvitløk - 2-3 fedd, olivenolje.

Brokkoli i en panne
Brokkoli i en panne

Forberedelse: Hell olivenolje i en non-stick panne med lokk. Bunnen av pannen skal dekkes med fett, tilsett hvitløk og surr i 2-3 minutter til den er myk. Tilsett brokkoli, dekk med lokk og reduser varmen.

Sauter i ca 5 minutter til det er mykt. Fjern fra varmen, dekk til og sett til side i ca 3 minutter, grønnsakene skal bli lysegrønne og sprø. Fjern hvitløken og server med bacon eller annet kjøtt hvis ønskelig.

Anbefalt: