Magiske Cocktailer For Hematopoiesis

Innholdsfortegnelse:

Video: Magiske Cocktailer For Hematopoiesis

Video: Magiske Cocktailer For Hematopoiesis
Video: An introduction to Haematopoesis 2024, September
Magiske Cocktailer For Hematopoiesis
Magiske Cocktailer For Hematopoiesis
Anonim

Blodceller har et begrenset liv. Døden til "gamle" celler skjer konstant: for eksempel er levetiden til erytrocytter 3-4 måneder, blodplater - omtrent en uke, og de fleste leukocytter - et spørsmål om dager.

For å kompensere for disse tapene produserer en sunn voksen omtrent 500 milliarder nye blodceller hver dag.

Det er godt å vite at det er både naturlige og naturlige produkter som du kan hjelpe dine egne med hematopoiesis. Hvis du tror du trenger, og bare sånn - for helse, forbered en av disse magiske cocktailer for hematopoiesis.

Granateplejuice søtet med honning eller lønnesirup

Det anbefales ofte å drikke granateplejuice, men det er ikke alltid mulig å finne en ekte høykvalitets i butikken. De fleste flasker med granateplejuice inneholder konserveringsmidler og smaker, mye sukker og annen juice. Hvis du har muligheten, kan du lage deg en slik magisk drink. Tilsett honning eller lønnesirup for ekstra sødme. En slik cocktail inneholder mye jern og vil øke hemoglobin i blodet.

rødvin

Rødvin for hematopoiesis
Rødvin for hematopoiesis

Selvfølgelig snakker vi her bare i små mengder, ikke mer enn 150 ml per dag. Vin inneholder bioflavonoider, som beskytter blodkar og forbedrer absorpsjonen av jern i kroppen. Det er derfor folk som donerer blod ofte rådes til å drikke ikke mer enn et glass rødvin om dagen, selvfølgelig hvis det ikke er noen avhengighet eller noen sykdom der vin er kontraindisert.

Rødbetejuice med epler og honning

Hvis du bare drikker 30 ml rødbetejuice om dagen, vil du gjøre det betydelig øke hemoglobinnivået. Rødbeter inneholder også jern, planteproteiner, aminosyrer og vitaminer som vil etablere hematopoieseprosessen og normalisere blodsammensetningen. Du kan kombinere det med eplejuice, som renser lymfesystemet og tar vare på helsen din.

Smoothie med spinat og nøtter

Smoothie med spinat for hematopoiesis
Smoothie med spinat for hematopoiesis

Velg de nøttene du liker best. Valnøtter inneholder for eksempel kalium, kalsium, fosfor og jern, samt sporstoffer som påvirker metabolske prosesser og deltar i hematopoietinsyre. Spinat inneholder derimot folat (vitamin B), som i stor grad fremmer bloddannelse og cellefornyelse i kroppen. I tillegg beskytter dette vitaminet oss mot hjerneslag, da det normaliserer blodtrykket og styrker veggene i blodårene.

Hjelp deg selv med flere av detoxoppskrifter og helseoppskrifter.

Anbefalt: