Hva Er Den Anbefalte Dosen Alkohol I 1 Uke?

Video: Hva Er Den Anbefalte Dosen Alkohol I 1 Uke?

Video: Hva Er Den Anbefalte Dosen Alkohol I 1 Uke?
Video: Twist and Shout & La Bamba (part 1) Ukulele chords - Lesson #64 2024, September
Hva Er Den Anbefalte Dosen Alkohol I 1 Uke?
Hva Er Den Anbefalte Dosen Alkohol I 1 Uke?
Anonim

Mye av alkoholen er bra for helsen vår, men hvis du drikker uten måtehold, vil det bare føre til problemer, advarer helseeksperter ved det britiske helsedepartementet.

For å beskytte mot kreft, leversykdom og andre alvorlige konsekvenser som vil føre til alkoholisme, har eksperter beregnet anbefalt dose for inntak av forskjellige typer alkohol.

Opptil 6 krus øl på en halv liter er den anbefalte mengden du kan drikke på 1 uke uten å skade helsen din.

Hvis du er en fan av vin, bør du ikke ha råd til mer enn 7 glass på 7 dager, enten det er rødvin, hvitvin, rosé eller champagne.

7 glass konjakk, whisky eller annen tung alkohol du har råd til i løpet av en uke, og glasset skal ikke inneholde mer enn 50 gram alkohol.

Vin
Vin

Uansett hvilket alternativ du velger, er det viktig å vite at denne mengden alkohol ikke skal drikkes innen 1 eller 2 dager, men skal fordeles jevnt gjennom hele uken.

Det er også obligatorisk å ta en pause fra å drikke minst en dag i uken.

Øl er alkoholen som brytes ned raskest av kroppen - på mindre enn 1 time. Den tregeste prosessen skjer i vin og cognac, som brytes ned på omtrent 3 og en halv time.

Regelmessig alkoholforbruk utgjør en helserisiko for alle, sa Sally Davis, den britiske regjeringens sjefskonsulent for folkehelse.

I begynnelsen av hvert år starter tørr januar-kampanjen på øya med ideen om ikke å overdrive det med alkoholholdige drikker, selv ikke i ferien. Initiativene i dette programmet ber britene om å avstå fra alkohol i løpet av den første kalendermåneden på det nye året.

Anbefalt: