La Oss Kurere Forstoppelse Med Epler

Video: La Oss Kurere Forstoppelse Med Epler

Video: La Oss Kurere Forstoppelse Med Epler
Video: 8 Effective Home Remedies for Constipation in Babies 2024, September
La Oss Kurere Forstoppelse Med Epler
La Oss Kurere Forstoppelse Med Epler
Anonim

Epler er kjent for sitt høye pektin- og fiberinnhold. De er hovedsakelig i skinnet på frukten. Og å spise et skrelt eple gir kroppen 3,3 gram fiber. Fiber hjelper med forstoppelsesproblemer og forbedrer fordøyelsen.

Uoppløselig fiber har den funksjonen å rense tarmene rent mekanisk, og løselig fiber øker vanninnholdet i tykktarmen og reduserer dermed risikoen for forstoppelse.

For å eliminere problemet anbefales to alternativer med epler.

Den første er eplejuice sammen med pærer, noe som hjelper med mild forstoppelse. Den tilberedes i et en-til-en-forhold, for eksempel blir et kilo ferske epler og ett kilo pærer rengjort og satt i en blender, eller juice tilberedes ved hjelp av en juicepresse.

Blandingen som er oppnådd mellom de to fruktene, gir kroppen ekstra fibre og mineraler. Det fyller oss med vitaminer og næringsstoffer som renser tykktarmen og nyrene. Det tas to ganger om dagen - kanskje en gang om morgenen på tom mage og en gang til om kvelden før sengetid. Hvis du har kronisk forstoppelse, kan det tas opptil fem ganger om dagen.

Den andre løsningen er for forstoppelse hos små babyer. For å lindre denne tilstanden får små barn og babyer 60 milliliter eplejuice to ganger om dagen.

Epler
Epler

Ettersom fordøyelsessystemet deres ennå ikke er godt utviklet, må man være forsiktig med å overdrive det med eplejuice for å unngå motsatt effekt. Hvis du gir den til en baby, bør du ikke glemme at det er forbudt å ta eplepuré.

Anbefalt: