Skaden Og Fordelene Med De Mest Populære Drinkene

Innholdsfortegnelse:

Video: Skaden Og Fordelene Med De Mest Populære Drinkene

Video: Skaden Og Fordelene Med De Mest Populære Drinkene
Video: Любовь Разум Месть 16 серия на русском языке (Фрагмент №2) Aşk, Mantık, İntikam 16.Bölüm 2.Fragman 2024, September
Skaden Og Fordelene Med De Mest Populære Drinkene
Skaden Og Fordelene Med De Mest Populære Drinkene
Anonim

Svart te

Dette er favorittdrinken til folket i Storbritannia og de arabiske landene. Svart te har en tonisk effekt på kroppen takket være koffein i den.

Ifølge forskere har det en vekkende effekt nesten den samme som kaffe. Tanninet i svart te hjelper mot infeksjoner. Catechin har en antioksidant effekt.

Svart te beskytter mot stress og forbedrer humøret. Imidlertid bør det ikke drikkes i større mengder enn 2-3 glass om dagen, da det kan forårsake søvnløshet og fordøyelsesproblemer.

Grønn te

Grønn te
Grønn te

Forskere anser det som en av de mest nyttige drikkene, siden det har mange nyttige egenskaper. Beskytter mot hjerte- og karsykdommer, er betennelsesdempende og smertestillende, forhindrer risikoen for kreft.

Det styrker også tennene. Normaliserer fordøyelsen. Hindrer utseendet på nyrestein. Forlenger menneskelivet. Og gode nyheter for damene - det får deg til å gå ned i vekt.

Derimot! Ikke overdriv det med grønn te. Fordi det i større doser kan skade leveren.

Fersk
Fersk

Fersk

Fersk eller ferskpresset fruktjuice inneholder en enorm mengde vitaminer - A, C, B, K, E, samt mineraler. Eplejuice for eksempel forhindrer utvikling av psykiske lidelser. Kirsebærjuice inneholder en stor mengde antioksidanter. Appelsinjuice beskytter mot høyt blodtrykk.

Imidlertid har fersk frukt en ulempe. De inneholder for mye sukker, og det er skadelig for tannemaljen. Noen forskere mener at daglig inntak av juice kan øke risikoen for å utvikle diabetes hos kvinner med 18%.

Kullsyreholdige drikker

Kullsyreholdige drikker
Kullsyreholdige drikker

Merk følgende! Kullsyreholdige drikker har ikke nyttige egenskaper. I tillegg undertrykker de sult. Hvis du overdriver det, har du økt risiko for å utvikle diabetes og fedme.

Tannemaljen din vil gå til helvete på grunn av sukker, søtningsmidler og syrer som brus inneholder.

De reduserer også kalsium i beinene og øker risikoen for muskelsykdom.

Kaffe

Både sommer og vinter er kaffe den nåværende vekkerdrikken. Forsterker og forbedrer hukommelsen. Det løfter stemningen og øker muskeltonen. Inneholder koffein, antioksidanter, kalium, B- og P-vitaminer.

Hva er de andre positive egenskapene? Reduserer risikoen for å utvikle hjerte- og karsykdommer, diabetes, skrumplever.

Og de negative? Det øker blodtrykket, øker kolesterolnivået i blodet og øker risikoen for spontanabort hos gravide kvinner.

Anbefalt: