Vangas Tips For Ernæring Og Helse

Video: Vangas Tips For Ernæring Og Helse

Video: Vangas Tips For Ernæring Og Helse
Video: Laila Dufseth: Tips og informasjon om kosthold og psykisk helse 2024, September
Vangas Tips For Ernæring Og Helse
Vangas Tips For Ernæring Og Helse
Anonim

Den berømte bulgarske profetinnen Baba Vanga ga råd til folk om alle saker, inkludert behandling og ernæring. Med sine evner har hun helbredet tusenvis av mennesker og fortalt hver av dem hvilke regler som skal følges.

Her er de viktigste anbefalingene for vårt daglige liv:

Beveg deg mer og jobb. Latskap er en sykdom som skader både moralsk og fysisk. Renhet må dyrkes. Forurensning, fysisk eller åndelig, er det motsatte av Guds skapelse, som alltid er både ren og vakker.

Ikke gi revet blomster i gave - på denne måten bringer du sorg til folk, fordi den revne blomsten gråter som et lite barn.

Bruk mindre gjødsel og kjemikalier. Maten er forgiftet og naturen kveles allerede.

Vanga
Vanga

Verden startet med urter og vil ende med dem. Men de helbreder bare mennesker. Så alle kan behandles med urtene sine.

For å forstå hvordan du kan helbrede deg selv, les naturens språk - gjennom det snakker Gud. Alt er skrevet der.

Medisiner lukker døren som naturen kan komme inn gjennom urter. Den syke kroppen kan helbredes - det finnes en urt for enhver smerte.

Hedre og beskytt vår mor - jorden. Den mater og tåler oss, men noen ganger reiser den seg og straffer. Og han kan straffe veldig hardt.

Blomster er levende vesener. De utstråler energi og gir styrke. Fra hvordan blomster vokser i et hus, kan du se om det er kjærlighet og harmoni i det.

Blomster
Blomster

Jorden er en levende organisme, så ikke sint den. For å leve lenger og bedre, studer språket hennes og dets lover og følg dem. Hvis du er forsiktig, vil det gi deg mye. Hvis du er sint, vil hun straffe deg fordi hun er sterkere enn deg.

Du forgifter jorden selv og mater avkommet ditt med gift. Så kommer du og klager: "Åh, hvor mange som har fått kreft, hvor mange nye sykdommer har glidd inn." Hjelp, Vange! "Forstå raskere, ellers vil du lide.

Ikke riv blomstene - hver av dem er som en sol eller et bad. Ved å beundre dem får du en slik frigjøring som fra solen eller etter et bad. Når du knekker dem, gråter de.

Ikke vær redd for sykdommer. Ha tro - og de sunneste, hvis det ikke er tro, vil dø.

Urter
Urter

Ikke stå på strømmen, ikke stå på fuktighet, ikke drikk kaldt vann. De fleste sykdommer er forårsaket av forkjølelse, fuktighet.

Ja, medisin gjør underverker. Men Gud gjør også mirakler.

Fortvilelse er det skumleste. Det er den verste sykdommen, og det er ingen konge for den - den spiser fra innsiden.

Det er to typer sykdommer. Noen blir behandlet med professorater, andre - med bestemødre. Det viktigste for behandlingen er å kjenne diagnosen.

Sove
Sove

De som er nervøse, de som er redd for dette, for det, er ikke syke. Hjernen deres er syk. Du lever ikke med frykt - la dem undersøkes, gå til en nevrolog, la dem gå på badet og la det ta slutt.

Drikk ofte te fra bær og planter - de er rene og en helsekilde. Spis kokt hvete minst en gang i uken. Drikk rikelig med vann for å rense kroppen din og gi deg styrke.

Hvorfor røyker du? Hvis det var hyggelig, ville både menn og kvinner ha skorsteiner på hodet. Bli kvitt tobakk, lev lenger og uten sykdommer.

Ikke sov på gulvet og nær bakken. Det er dårligere humør, og de kan besette deg.

Anbefalt: