Bygg Er En Mirakelmat! Inneholder 12 Aminosyrer

Video: Bygg Er En Mirakelmat! Inneholder 12 Aminosyrer

Video: Bygg Er En Mirakelmat! Inneholder 12 Aminosyrer
Video: Kostekspert Juma Iraki forteller om BCAA Aminosyrene 2024, September
Bygg Er En Mirakelmat! Inneholder 12 Aminosyrer
Bygg Er En Mirakelmat! Inneholder 12 Aminosyrer
Anonim

For sykdommer som astma, leddgikt, impotens, hudproblemer, anemi, fedme, forstoppelse, type 2 diabetes, høyt blodtrykk, hjerte- eller nyresykdom, må du lære mer om fordelene med å konsumere bygg.

Studier de siste årene indikerer at det regulerer blodsukkernivået. En studie fra 2010 demonstrerte fordelene med bygg i reguleringen av blodsukkeret. I formålet med studien deltok 10 friske menn, hvorav halvparten måtte konsumere bygg under middagen, og til frokost tok de 50 g sukkerprodukter.

Menn ble funnet å ha 30% bedre insulinfølsomhet. I tillegg vet vi alle at hvit ris er en basisfôr i Japan. Forskere ved University of Tokushima fant at blodsukkernivået hos mennesker falt betydelig hos de som erstattet hvit ris med bygg.

Helsefordelene med bygg skyldes i stor grad de åtte aminosyrene i bønnene, da vitamin C i det gjør kroppen sunn og kjemper mot forskjellige influensa forhold. Den inneholder også fiber, som garanterer helsen til kroppen vår på sikt. Det hjelper med å tømme tarmene, holder dem rene og dermed beskytter dem mot å utvikle tykktarmskreft og utseendet på hemoroider.

Bygg
Bygg

Bygg er også veldig vellykket med å forhindre utseende av gallestein og gir normal gallsyresekresjon, som igjen øker insulinfølsomheten (dette opprettholder normale blodsukkernivåer) og senker triglyseridnivået.

Bygg beskytter også mot osteoporose, der bein er svake og sprø, fordi det inneholder kobber og fosfor, som er en garanti for god bein- og tannhelse. Kobber er nødvendig for dannelsen av hemoglobin (fører oksygen i kroppen) og røde blodlegemer. Det er bevist at byggkorn inneholder 11 ganger mer kalsium enn melk. Den inneholder også mangan, som i tillegg til å opprettholde sunne bein, også er viktig for å forhindre anemi.

Bygg er også veldig nyttig hos personer med høyt kolesterol og blodtrykk. I en annen studie hos voksne med slike klager, som ble utsatt for en diett som inkluderte bygg, ble det rapportert om veldig gode resultater. Nemlig - en reduksjon i blodtrykk og nivåer av dårlig LDL-kolesterol og triglyserider. Dette reduserer også risikoen for kardiovaskulære problemer.

Bygg
Bygg

Bygg støtter fordøyelsesprosessen og regulerer dermed kroppsvekten. Noen varianter av bygg fordøyes langsommere og holder dermed kroppen full og klarer å bekjempe overflødig vekt.

Bygg kan tas som et tillegg til salater, supper, forskjellige kokte retter med eller uten kjøtt.

Anbefalt: