Derfor Bør Vi Bare Spise Sesongbaserte Matvarer

Video: Derfor Bør Vi Bare Spise Sesongbaserte Matvarer

Video: Derfor Bør Vi Bare Spise Sesongbaserte Matvarer
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, September
Derfor Bør Vi Bare Spise Sesongbaserte Matvarer
Derfor Bør Vi Bare Spise Sesongbaserte Matvarer
Anonim

De fleste har hørt at det er tilrådelig hvis vi vil være sunne og fulle av energi til å konsumere visse matvarer i henhold til sesongen vi er i.

Hvis du følger maksimumet "Jeg er det jeg spiser", er det beste valget for deg, si, om våren å spise produkter som vokser og modnes bare om våren og så videre.

De grønne og friske fargene på vårgrønnsaker vil bringe harmoni i livet ditt og få deg til å føle friskheten og det muntre humøret til den tidlige vårdugg.

Etter å ha fulgt dette prinsippet, smelter vi sammen med naturen, og gir dermed vår helse lettest næring. Dette er det viktigste som skjer med kroppen vår om sommeren - den får næring og lades opp for den kommende høsten og vinteren, når valg av fersk mat er relativt begrenset.

Organene våre er så strukturerte at de trenger dette tilskuddet av forskjellige matvarer i form, farge og smak i forskjellige årstider.

Sunn frokost
Sunn frokost

Selv om du tror at du spiser sunt, fordi du spiser for det meste salater, hvis de ikke er i tråd med sesongen og du spiser dem for lenge, er kroppen overmettet og de påvirker ikke den på ønsket måte.

I dag på markedet kan vi finne en rik samling av alle slags frukt og grønnsaker hele året, noe som betyr at de blir behandlet med en enorm mengde preparater for å vare lenger og på samme tid, ikke bare er de ikke lenger nyttige, men i noen tilfeller blir de skadelige eller til og med farlige for helsen vår.

Sol, regn, vind, snø i forskjellige årstider påvirker hovedsakelig utseendet vårt, men samtidig er det mat som hjelper oss med å tilpasse oss og sikre ønsket harmoni mellom syn og helse.

Anbefalt: