Hvordan Bli Kvitt Mugg På Veggene

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Bli Kvitt Mugg På Veggene

Video: Hvordan Bli Kvitt Mugg På Veggene
Video: Precautions for mold clean-up 2024, September
Hvordan Bli Kvitt Mugg På Veggene
Hvordan Bli Kvitt Mugg På Veggene
Anonim

Fuktighet finner en måte å passe inn i ethvert hjem, bad, kjøkken og stue. Som et resultat av tilstedeværelsen av denne fuktigheten, dannes flekker som oftest blir til mugg. Problemet er at mugg ikke bare lukter, men kan forårsake allergiske reaksjoner i vårt land.

Det er et av de største skadedyrene i hjemmet fordi det skader helsen, ødelegger møbler og veggerog lukten fjernes ikke så raskt og enkelt. En av de enkleste og mest effektive måter å håndtere mugg på og fuktigheten er å hindre dem i å nå ditt hjem.

Det er ingen måte å håndtere flekker på veggene mens naboen din flommer eller fuktigheten er så høy at den holder veggene alltid våte. Veggen må isoleres mot fuktighet. Dette oppnås oftest gjennom god ventilasjon eller avfukter som markedet vårt tilbyr. Hvis det dukker opp fuktighet bak et skap, garderobe eller seng, er det best å omorganisere møblene på rommet ditt eller ta ut skapet slik at for å fjerne mugg.

God ventilasjon er grunnlaget for alt. Ikke bare endrer det atmosfæren i rommet, men det hjelper til med å fjerne fuktighet fra vegger og vinduer. Og på denne måten hjelper det å håndtere mugg.

Hvis allerede du har mugg på veggene i rommet og flisene på badet, her er noen nyttige tips for å fjerne det.

1. Blekemiddel

Fjern mugg
Fjern mugg

Det er viktig å være forsiktig med den for ikke å skade overflaten du vil rengjøre, men mest av alt for ikke å skade helsen din. Bland blekemiddel med vann og vaskemiddel. Når du velger et vaskemiddel, bør du vurdere hva du vil rengjøre - vegger, fliser, møbler osv. Blekemiddel er ikke bare nyttig i forbindelse med muggsopp, men også for fullstendig desinfisering og mikrobiell behandling.

2. Eddik

Mange av oss er vant til å rense kjøleskapet med en løsning av vann og eddik. Dette er fordi det alltid er fuktighet i kjøleskapet, og det bør rengjøres regelmessig for å forhindre mugg. Det er av denne grunn at eddik er nyttig i fjern mugg fra veggene. I en pumpeflaske, løs opp litt eddik med vann, spray området du vil behandle, vent 10-15 minutter og gni med en børste eller fille.

3. Natron

Rengjøring av muggsopp
Rengjøring av muggsopp

Bland natron med vann, spray området og la det tørke. Når det er tørt, spray det igjen og la det tørke helt. Formen vil forsvinne, men ulempen med rengjøring med brus er at den ikke er så sterk som blekemiddel, noe som gjør den mindre effektiv.

4. Oksygenert vann

Bland oksygenrikt vann med eddik i forholdet 1: 1. Spray flekken, la den stå i 15-20 minutter, tørk deretter av overflaten og tørk den.

Anbefalt: