Hvordan Bli Kvitt Fluer

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Bli Kvitt Fluer

Video: Hvordan Bli Kvitt Fluer
Video: Tips og råd - Fluer 2024, September
Hvordan Bli Kvitt Fluer
Hvordan Bli Kvitt Fluer
Anonim

I hjemmene til de fleste familier, og kanskje i dine, er kjøkkenbordet et must Skål med frukt.

Selv om det er en flott dekorasjon og en mulighet til alltid å spise deilig frukt når du har lyst, er det også et mål for irriterende fluersom vanligvis henger der ute på varme dager.

De tiltrekkes av fruktens aroma, og hvis noen av dem begynner å råtne, tenk at du vil finne et helt rede rundt favorittskålen din.

Her er noen triks som å drive fluene ut av huset ditt!

1. Tro

Ta en beholder, helst en engangsskål av plast. Ha i det noen dråper vero og 2 fingre eddik. Rør og la være der fluene roterer. Løsningen vil lokke dem. Når bollen er full av dem, kast den.

2. Beseire dem med ditt eget våpen

Hvordan bli kvitt fluer
Hvordan bli kvitt fluer

Med andre ord, med et lite stykke forgjengelig frukt. Ta en unødvendig krukke der du skal legge frukten og litt eddik på forhånd. Dekk glasset med papir, men for å danne en trakt. Fluene kommer veldig raskt dit.

3. En flaske rødvin

Tom, selvfølgelig. Du kan legge igjen en finger med alkohol, ettersom fluer elsker aromaen. Dette er en flott lokke.

4. Bruk urter

Det er forskjellige måter du kan kjøre bort fluer med duft. Lavendel er et godt valg. Du kan tilsette smaksstoffer, bruke fersk lavendel, tørkede blomster eller essensiell olje. De hater den lukten.

5. Såpe

Lag såpevann som vil tiltrekke irriterende fluer. Når du er fanget, kast dem.

6. Alkohol

Hvordan bli kvitt fluer
Hvordan bli kvitt fluer

Fortynn alkohol og vann i en sprayflaske. Dette er en god idé fordi dessuten du vil drive fluene ut, vil du desinfisere alle overflater de har berørt. Vær selvsagt forsiktig med frukten. Hvis alkohol kommer på dem, må du vaske dem veldig godt. Du kan skrelle dem før du spiser, bare i tilfelle.

7. Eplecidereddik

Hell litt i en tom krukke. Dekk det med folie og lag et lite hull i midten. Duften vil tiltrekke seg insekter, og de vil ikke kunne komme seg ut derfra. Når alle er sammen, kan du kaste krukken.

Anbefalt: