Detox Med Smoothies

Innholdsfortegnelse:

Video: Detox Med Smoothies

Video: Detox Med Smoothies
Video: 3 РЕЦЕПТА СМУЗИ ДЛЯ ДЕТОКСА | легкие и полезные смузи 2024, September
Detox Med Smoothies
Detox Med Smoothies
Anonim

Overvektig, stillesittende livsstil, stress i det travle hverdagen, usunn hurtigmat er faktorene som fører til opphopning av giftstoffer i kroppen vår. Kroppen trenger detox dietter hver dag for å holde seg frisk.

Måter å avgifte er sport og oppgivelse av dårlige vaner, samt en endring i kostholdet.

Om morgenen er alle vant til en drink. Ofte strekker vi oss etter kaffe eller te, varm kakao og mer og mer for smoothien. Dette er akkurat det som kan bli den nødvendige sunne morgendrinken. Det som betyr noe er hva innholdet er.

Smoothieoppskrifter for avgiftning

Sitron og lime

Alle vet at sitrusfrukter inneholder de største mengdene av vitamin C. Det er en sterk antioksidant og opprettholder den alkaliske balansen i kroppen. Ja giftstoffer skilles lett ut.

Dill

Detox
Detox

Dette duftende krydderet har vanndrivende egenskaper, i likhet med et annet grønt krydder vi bruker daglig - persille. Det er egnet å inkludere som avgiftningsmiddel hvis du holder på vann i kroppen. I oppblåst mage og fordøyelsesproblemer er fennikel en uvurderlig hjelper som aktiverer antioksidanter i leveren for å bekjempe frie radikaler.

Vannmelon

Vannmelon er ikke bare saftig og velsmakende, men også veldig nyttig for forstyrre for avgiftning, så det er mye brukt. Det renser de indre organene, spesielt nyrene og leveren, og fjerner overflødig væske fra kroppen.

Ingefær

Detox smoothie
Detox smoothie

Det eksotiske krydderet har et fantastisk avgiftning effekt på hele kroppen. Det forbedrer fordøyelsen, forbedrer metabolske prosesser og eliminerer mulig betennelse.

Blåbær

Disse naturlige antioksidanter renser lymfene og er en avgiftningsmiddel for hele kroppen. Deres kalorier er lave, og vitaminene er imponerende - A, C, K, betakaroten og andre.

Avokado

Detox med smoothies
Detox med smoothies

Frukten er veldig egnet for sykdommer i galle og fordøyelseskanal. Egnet mat er i dietter for vekttap. De sunne fettene i avokado, samt vitamin A, D, E og K og fiber, gjør avokado til en veldig nyttig ingrediens for smoothies.

Grønn te

Tonic-drikken er kjent for det rene giftige akkumuleringer i kroppen. Det har også en vanndrivende effekt som fjerner overflødig væske.

Uansett hvilke ingredienser som kombineres, blir morgensmoothien deilig og oppkvikkende, så vel som sunn.

Anbefalt: