Deilige Og Nyttige Smoothies Med Persille

Innholdsfortegnelse:

Video: Deilige Og Nyttige Smoothies Med Persille

Video: Deilige Og Nyttige Smoothies Med Persille
Video: ПП конфеты БЕЗ САХАРА, БЕЗ ГЛЮТЕНА, БЕЗ ЛАКТОЗЫ, БЕЗ ЯИЦ! 2024, September
Deilige Og Nyttige Smoothies Med Persille
Deilige Og Nyttige Smoothies Med Persille
Anonim

Persille er en guddommelig plante som gir en fantastisk aroma og smak til rettene, og kroppen - uvurderlige stoffer som er bra for helsen.

Imidlertid har dette ferske krydderet mange flere fordeler hvis det tas i form av smoothies i kombinasjon med andre sunne produkter. Fra det direkte og i optimale mengder vil du få vitamin C, vitamin A, vitamin K, jern, flavonoider, kalium, kalsium, sink, fosfor, magnesium. Smoothie med persille garanterer deg helse og utømmelig energi.

I tillegg - persille behandler insulinresistens, senker blodsukkeret, har betennelsesdempende, avgifter, styrker immunforsvaret, forbedrer øyehelsen.

Vi tilbyr oppskrifter for tre nyttige smoothies med persillesom er en ekte energibombe. Hvis du drikker dem regelmessig, vil du føle deg gjenfødt. For alle oppskrifter trenger du en blender for å blande produktene til en homogen masse for å få en mild og behagelig å drikke sunn smoothie.

Smoothies med persille, sitron og selleri

Nødvendige ingredienser:

sitroner - 2-3 stk.

persille - middels binding, hakket;

selleri - 4-5 stilker / selleri /;

vann - 1/2 liter.

Bland alle produktene med blenderen til du får en jevn grønn blanding. Dette smoothie med persille er veldig duftende og har en skarp smak på grunn av sitroner. Hvis du smaker for sterkt, kan du tilsette en halv banan i blenderen, noe som vil gi smoothien et søtt preg. Oppskriften hjelper med å avgifte leveren og stimulerer immuniteten.

Smoothies med persille, frukt og appelsinjuice

Sunn forlegenhet
Sunn forlegenhet

Nødvendige ingredienser:

persille - 1 ts. stor, hakket;

bananer - 1 stk.

pærer - 1 stk.

appelsiner - 2 stk. juice.

Bland alle produktene med blenderen. Du får en glatt og tett blanding som er søt, duftende og ganske mettende. Hvis du mangler krydder, kan du tilsette litt ingefær - ferdig revet fint eller i form av sterk rotte. Drikk hele dagen. Produktene får nok smoothie for en hel dag.

Persille, avokado og dill smoothies

Nødvendige produkter:

persille - mellomforbindelse;

dill - 1/2 tilkobling;

avokado - 1 stk. godt modnet;

yoghurt - 1 kopp.

Bland med blenderen til du får en perfekt glatt blanding. Dette deilig smoothie med persille er egnet for elskere av laktosedrikker. De nyttige ingrediensene i fennikel styrker persille, og du får en eksepsjonell drink med kraftige helse- og energiegenskaper og høyt proteininnhold.

Anbefalt: