La Oss Lage Rå Kaffe Hjemme

Video: La Oss Lage Rå Kaffe Hjemme

Video: La Oss Lage Rå Kaffe Hjemme
Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2024, September
La Oss Lage Rå Kaffe Hjemme
La Oss Lage Rå Kaffe Hjemme
Anonim

Hvis du noen gang har lurt på hvordan du kan lage stekte kaffebønner hjemme, bør du absolutt lese denne artikkelen. Hun vil lære deg hvordan.

Hvis du synes det er vanskelig å steke kaffebønner, så tror vi at du på slutten av denne artikkelen vil føle deg som en mester og se hvor lett det kan være.

I tillegg, når du steker kaffe hjemme, vil du begynne å nyte den beste kaffen du noen gang har drukket. Den andre store fordelen med hjemmebakte kaffebønner er at den er veldig billigere.

For å lage din egen kaffe hjemme, er det første du trenger å få rå kaffebønner. Og bare for det andre å gå til selve bakingen, for det er veldig enkelt for både avanserte og nybegynnere.

For å oppnå den beste smaken av hjemmebrygget kaffe, trenger du faktisk bare tre enkle ingredienser som er avgjørende for deg. Disse tre ingrediensene er kaffebønner, vann og kaffemaskin.

Hjemmelaget kaffe
Hjemmelaget kaffe

Fukt de rå kaffebønnene med litt vann, og la dem renne godt av vannet. Velg en egnet panne og forvarm ovnen til 150 grader. Plasser kaffebrettet i ovnen og rør med jevne mellomrom mens kaffen steker.

Stek til du får den kjente og elskede av mange av oss aroma av fabrikkstekt kaffe. Fargen kan også tjene som en guide, og det er lite sannsynlig at du forvirrer den, med mindre du har sett stekte kaffebønner før. Hele prosedyren tar omtrent 30 minutter.

Den andre metoden for å steke kaffe hjemme er på komfyren. Tilbered kaffen med samme teknologi som i forklaringene ovenfor. Slå på koketoppen med middels kraft. Hvis skalaen din er en til ti, kan du kjøre den på 6,5.

Legg kaffen i en egnet beholder som samsvarer helt med koketoppens diameter, for å unngå ujevn steking av bønnene, rør nesten konstant, og du får ferdigstekt kaffe på omtrent 12 til 18 minutter.

Etter å ha stekt kaffebønnene, kjøler du den godt og oppbevarer den i en kaffekrukke for å unngå å miste aromaen.

Anbefalt: