Topp Naturlige Diuretika

Video: Topp Naturlige Diuretika

Video: Topp Naturlige Diuretika
Video: Nokian Hakka Green 2 - Naturlig trygg 2024, September
Topp Naturlige Diuretika
Topp Naturlige Diuretika
Anonim

Hvis vannretensjon er et problem, så inkluder naturlige diuretika i ditt daglige kosthold. De vil også hjelpe deg med å gå ned i vekt ved å kaste av beholdt vann i kroppen.

Selvfølgelig er det medisiner for væskeretensjon, men hvorfor ty til dem når du har et bredt utvalg av naturlige matvarer som vil gjøre den samme jobben uten å forårsake bivirkninger.

Diuretika hjelper til med mange problemer, som ødem, hjertesvikt og nyrestein. De støtter ikke bare vekttapsprosessen, men hjelper også med å avgifte kroppen. Når du tar medisiner, kan du under deres innflytelse frata kroppen din viktige mineraler, som du også vil skille ut i urinen. Naturlige diuretika vil derimot gi kroppen ekstra mineraler for å kompensere for potensielle tap.

Vi tilbyr deg flere naturlige matvarer med vanndrivende virkning:

- Melon. Den inneholder mye vann. I tillegg vil det ikke dehydrere deg som medisiner, men vil ganske enkelt bidra til å fjerne vann fra kroppen din.

- Tomater. De jobber på samme prinsipp som vannmeloner. Det høye vanninnholdet i dem får nyrene til å frigjøre mer væske, og dette gjør at kroppen raskt kan utvise skadelige giftstoffer. Men hvis du lider av nyresykdom som nyrestein, bør du unngå tomater.

Topp naturlige diuretika
Topp naturlige diuretika

- Agurker. De har også høyt vanninnhold, er rike på mineraler som svovel og silisium. Disse mineralene stimulerer nyrene til å skille ut urinsyre effektivt. Agurker er nyttige for mennesker som lider av gikt.

- Salat. Grønn mat hjelper også i prosessen med vannlating. Mineraler som jern og magnesium} i salat er ekstremt nyttige.

- Grønn te. I tradisjonell kinesisk og indisk medisin har grønn te blitt brukt som et stimulerende-vanndrivende middel. Det høye nivået av koffein i grønn te har vanndrivende egenskaper.

- Tranebær. Tranebærjuice er et effektivt vanndrivende middel og kan hjelpe til med hevelse i kroppen. Det opprettholder pH-nivået i urinen. Blåbær kan behandle urinveisinfeksjoner hos kvinner. De er en av de raskestvirkende naturlige diuretika.

- Havre. Havregryn er en ideell frokostmat, den inneholder naturlige forbindelser kalt silisiumdioksid, som fungerer som et vanndrivende middel for menneskekroppen.

Topp naturlige diuretika
Topp naturlige diuretika

- Persille. Den har milde vanndrivende egenskaper, men hjelper med å skylle giftstoffer fra nyrene. Persille er en velsmakende ingrediens i mange retter.

- Asparges. Aminosyren asparagin, som er tilstede i asparges, er et alkaloid som kan stimulere nyrene og forbedre blodsirkulasjonen.

- Dill. Dette krydderet, hvis hjemland er India, er ekstremt duftende. Noen mennesker bruker den til å rense kroppen.

- Rødbeter. Det er et sterkt vanndrivende middel som forbedrer lever- og nyrefunksjonen.

- rosenkål. De hjelper til med å stimulere nyrene og bukspyttkjertelen, for å rense cellene.

Anbefalt: