Melon For Helse Og Skjønnhet

Video: Melon For Helse Og Skjønnhet

Video: Melon For Helse Og Skjønnhet
Video: BESTILLINGSOVERSIKT Fra Oriflame katalog nr. 15 2021 2024, September
Melon For Helse Og Skjønnhet
Melon For Helse Og Skjønnhet
Anonim

Melon er høyt verdsatt for sin smak og diettegenskaper. Om sommeren er det en av de mest ettertraktede desserter. Saftig melon inneholder lett fordøyelig sukker, stivelse, proteiner, vitaminer, pektiner, organiske syrer, mineralsalter.

Melon er nyttig ved anemi, kardiovaskulær sykdom, lever- og nyresykdom, samt gikt og revmatisme. Melon er rik på silisium - det avhenger av tilstanden til hardt vev, hud og hår.

Silisium påvirker hjernebarken, det er nødvendig for nervenes gode tilstand, tarmens arbeid, fordøyelseskanalen og alle indre organer.

Melon inneholder mer vitamin C enn vannmelon. Cellulosen i den har en god effekt på mage-mikrofloraen, bidrar til å utvise skadelig kolesterol fra kroppen og forbedrer fordøyelsesprosessen.

Melon har foryngende egenskaper. I østlige land sies det at melonen gjør håret skinnende, øynene unge, leppene friske, ønskene sterke, mulighetene som oppfyller, menn ønskelige og kvinner fantastiske.

Melonskiver
Melonskiver

Melon spises fersk, men serveres også tørket, i form av syltetøy, syltetøy eller syltetøy, som kompott og som kandiserte fruktbiter.

Melon er rik på vitamin PP, karoten, folsyre og jern. Denne frukten er nyttig ved forstoppelse, aterosklerose, hemoroider, sykdommer i blodet, nyrene og det kardiovaskulære systemet.

Melon brukes til å styrke nervesystemet. Melon inneholder stoffer som hjelper til med å produsere serotonin - hormonet for lykke. Imidlertid anbefales det ikke for diabetikere og personer med leversykdom.

For å velge en moden melon er det noen triks. Se på stammen - den skal være tykk og tørr. Trykk barken på motsatt side av stammen. Barken skal gi litt for press.

Moden melon har en sterk aroma. Denne frukten skal være tung og gi en tykk øredøvende lyd når den tappes. Den mettede fargen på innsiden av melonen indikerer tilstedeværelsen av mye vitamin A i den.

Anbefalt: