Karkade Te - Sammensetning, Handling Og Fordeler

Video: Karkade Te - Sammensetning, Handling Og Fordeler

Video: Karkade Te - Sammensetning, Handling Og Fordeler
Video: Как покрасить яйца на Пасху Каркаде без химии и красителей. Мраморные яйца на Пасху 2024, September
Karkade Te - Sammensetning, Handling Og Fordeler
Karkade Te - Sammensetning, Handling Og Fordeler
Anonim

I motsetning til mange som mener at te bare drikkes når en person er kald eller syk, viser det seg at denne drikken er den mest populære etter vann, enten den konsumeres varm eller kald.

Te drikkes over hele verden - fra de mest avsidesliggende hjørnene i Afrika til Antarktis. Og alle slags te - og svart og grønn og urtete og frukt. En universell drink forbrukes av milliarder forbrukere.

Her vil vi imidlertid fokusere på en spesiell type te, kjent som Karkade.

Karkadeto blir kalt av mange den mest utsøkte og delikate teen på grunn av sine lilla-røde blader, og viser seg å ikke bare tjene til å glede og slukke tørsten, men har også mange fordeler for menneskers helse.

Hibiskus eller hibiskus
Hibiskus eller hibiskus

Karkade te du kan også finne det ofte som Hibiscus te eller sjeldnere som Roselle. Den er tilgjengelig i form av poser, i bulk eller til og med som et kosttilskudd. Det er godt kjent for folk som har høyt blodtrykk, fordi det har vist seg å senke det, ofte uten behov for syntetiske stoffer.

I sammensetningen av Karkade te inneholder mange antioksidanter, så vel som antocyaniner, som blåbær og bringebær. Den inneholder lite kalorier, inneholder ikke koffein og har bevist sine helbredende egenskaper.

I tillegg til å regulere blodtrykket, Karkade te brukes og for å regulere fordøyelsessystemet, for vekttap, mot magesmerter (fungerer som et smertestillende middel og under menstruasjonssyklusen), har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Nyere studier viser at det til og med reduserer risikoen for kreft.

Som med hvilken som helst te, så med hibiskus, må du være forsiktig så du ikke overdriver det. For alle de ovennevnte fordelene med karkade det er nok å konsumere 1-2 ts. daglig. Ved langvarig bruk, så vel som i overkant av dosen, er det en risiko for å bli giftig for leveren og testiklene. Det anbefales heller ikke til gravide og ammende kvinner.

Karkade te
Karkade te

Når det gjelder slutten av artikkelen, vil vi legge til det kronbladene til Karkadeto de skal ikke bli dynket i vann for lenge, og selve vannet skal ikke koke, fordi på denne måten går de nyttige ingrediensene tapt. Ifølge noen studier om egenskapene til te for å senke blodtrykket, er det enda bedre å suge Hibiscus i kaldt (lunken) i stedet for varmt vann.

For mer god helse, se mer medisinsk te og effektive infusjoner.

Anbefalt: