Gurkemeie For Helse

Video: Gurkemeie For Helse

Video: Gurkemeie For Helse
Video: Laila Dufseth: Tips og informasjon om kosthold og psykisk helse 2024, September
Gurkemeie For Helse
Gurkemeie For Helse
Anonim

Gurkemeie er ikke bare duftende, men også et veldig nyttig krydder. Det styrker immunforsvaret. For å forberede en eliksir for å styrke immuniteten, suge 2 mandler i en tekopp melk over natten.

Om morgenen, tilsett en teskje honning og en klype gurkemeie og rør til den er glatt. Drikk denne blandingen om morgenen mens du spiser frokost.

Smaken av gurkemeie er ganske spesifikk. Med den kan du tilberede en spesiell drink som ikke bare vil styrke helsen din i kulden, men også forbedre tilstanden til huden din.

For å tilberede to porsjoner av denne drikken trenger du 3 ss sorte teblader, 3 små biter ingefærrot, en klype kanel, en halv liter melk, 1 ss gurkemeie, 2 kopper vann, 1 ts honning.

Kok vannet og fjern det fra varmen. Tilsett te, kanel, ingefær, gurkemeie og honning. Avkjøl litt, tilsett melk.

Krydder
Krydder

Gurkemeie inneholder sterke antioksidanter som nøytraliserer virkningen av frie radikaler og dermed forhindrer for tidlig aldring.

Gurkemeie brukes til å bevare ungdom og skjønnhet. Gurkemeie brukes til å forberede et betennelsesdempende middel for problemhud.

Bland gurkemeie med vann til en pasta og påfør på små flekker på problemområdet. Hvis hudforringelse eller irritasjon oppstår, fjernes pastaen umiddelbart.

Gurkemeie er uunnværlig i hudsykdommer. Det fremmer god metabolisme. Gurkemeiepasta er et perfekt middel mot kløe, Gurkemeie inneholder jern, fosfor, jod, vitamin C, B, K, B2, B3. Gurkemeie er et fantastisk naturlig antibiotikum. Bruk av gurkemeie forbedrer aktivitet i magen.

Anbefalt: