Limejuice Renser Vann

Video: Limejuice Renser Vann

Video: Limejuice Renser Vann
Video: Limejuice 2024, September
Limejuice Renser Vann
Limejuice Renser Vann
Anonim

Limejuice - grønn sitron - kombinert med påvirkning av sollys er i stand til å gjøre underverker med drikkevann og veldig raskt gjøre den full av bakterier til helt ufarlig og gunstig for kroppen.

Hvis du blander vanlig vann med litt limesaft og lar det stå i solen i en halv time, vil det ødelegge nesten alle de skadelige bakteriene i det, spesielt de som kan forårsake gastrointestinale problemer.

Kranvann er ikke alltid det beste å drikke, da det passerer gjennom et nettverk av gamle vannrør der milliarder av bakterier lever. Noen av dem kan forårsake alvorlige helseproblemer som til og med kan føre deg til sykehuset for komplikasjoner.

Desinfisering av vann med sollys og limesaft er ekstremt effektivt. Resultatet er nøyaktig det samme som om du koker vann og kjøler det ned før du bruker det.

Limejuice renser vann
Limejuice renser vann

Vannrensingsfiltre fungerer på samme måte, men de fungerer mye raskere, du trenger ikke å vente et øyeblikk.

Andelen for å fortynne vann med kalk er tretti milliliter juice per to liter vann eller juice av en halv kalk per flaske vann på en og en halv liter. Å bruke denne metoden for vannrensing er ekstremt billig, og i tillegg vil drikkevann ha en behagelig aroma og forfriskende smak.

Hvis du er i marka, for eksempel på camping eller fiske, fyll en liter flaske med vann og la den stå i solen i omtrent seks timer, og tilsett deretter limesaft.

Effekten av rensing med limesaft skyldes den aktive ingrediensen i denne saften - psoralenes, som akselererer prosessen med å drepe skadelige bakterier.

Du kan bruke andre typer sitrusfrukter til vannrensing, men de har ikke så sterk effekt av denne aktive ingrediensen.

Anbefalt: