Vitaminbombe For å Styrke Immunforsvaret

Innholdsfortegnelse:

Video: Vitaminbombe For å Styrke Immunforsvaret

Video: Vitaminbombe For å Styrke Immunforsvaret
Video: Trond Ullenes Naturen styrker immunforsvaret 2024, September
Vitaminbombe For å Styrke Immunforsvaret
Vitaminbombe For å Styrke Immunforsvaret
Anonim

Denne nyttige oppskriften passer spesielt godt i den kalde årstiden. Under det kalde været ble temaene for å støtte immunitet veldig relevante.

Influensa, forkjølelse og andre sykdommer avtar ikke, så det er viktig å opprettholde kroppens beskyttende funksjoner. Vitaminer, vitaminkomplekser, alle slags urtete brukes.

Og hva med vitaminbombesom du kan gjøre selv, og som vil bidra til å holde kroppen i god form?

For 12-16 porsjoner av denne fantastiske vitaminbomben trenger vi følgende ingredienser:

3-4 sitroner;

200 g tørkede aprikoser;

150 g blåbær;

150 g honning;

200 ml appelsinjuice

5 fedd knopper

Vask og tørk sitronene. Skjær deretter i kvart på langs og fjern steinene. Ha alle produktene i en blender (uten nellik), mal til en grov pasta.

Mal nellikene i en mørtel og tilsett dem til den resulterende mosen, rør.

Denne vitaminpasta Oppbevares i glasskrukker og avkjøles.

Hvorfor vitaminbomben er effektiv

Styr immunforsvaret
Styr immunforsvaret

1. Sitronsaft fjerner giftstoffer fra kroppen og er veldig bra for helsen vår.

2. Tørkede aprikoser er en favoritt tørket frukt med en delikat søt smak som har mange nyttige egenskaper. De inneholder en hel "bukett" av vitaminer: karoten (vitamin A), askorbinsyre (vitamin C), nikotinsyre (vitamin PP), samt B-vitaminer. Mineralsammensetningen er også mangfoldig: tørkede aprikoser inneholder kalium, kalsium, magnesium, fosfor, jern, kobber, mangan, kobolt;

3. Blåbær er en fantastisk kombinasjon av velsmakende og sunne, som ikke skjer så ofte i våre liv. Uansett om de er fersk eller tørket frukt, inneholder de en enorm mengde vitaminer og mange andre sporstoffer som er så nødvendige for en person i den moderne livsrytmen. Siden eldgamle tider har blåbær blitt kalt "foryngende". De gunstige egenskapene til blåbær er anerkjent av både forskere og tradisjonell medisin. Det viktigste er å samles i miljøvennlige områder;

4. Appelsinjuice er veldig nyttig for influensa og ondt i halsen. Det er et naturlig febernedsettende og betennelsesdempende middel. Naturlig appelsinjuice vil også være nyttig i gjenopprettingsperioden - den styrker immunforsvaret, har en tonisk effekt;

5. Siden eldgamle tider har honning blitt brukt som en helbredende og deilig mat. Ved å spise honning, helbreder vi samtidig. Honning inneholder mange nyttige vitaminer - A, B, C, K og F, samt mineraler. Honning er den eneste maten som absorberes fullstendig av kroppen. Dette gjør det veldig nyttig for mage og mage-tarmkanalen, det er nyttig for øynene, mot leddgikt, mot for tidlig aldring, for sunn og ung hud, mot hoste, forkjølelse og sesongallergi, forbedrer blodsammensetningen. Og vitaminer bidrar til den generelle styrken av kroppen.

Vær sunn! Og for dette, vil dette legemidlet for å øke immuniteten og vår favoritt sunne frokost for immunitet også hjelpe deg.

Anbefalt: