Alkoholfri Sommercocktailer

Video: Alkoholfri Sommercocktailer

Video: Alkoholfri Sommercocktailer
Video: Jordbær-med-fløde cocktail 2024, September
Alkoholfri Sommercocktailer
Alkoholfri Sommercocktailer
Anonim

På varme dager er brus en god måte å friske opp og føle seg bedre på. Den alkoholfrie mojito er en veldig god variant av den tradisjonelle myntecocktailen.

Nødvendige produkter: 8 friske mynteblader, en halv lime, 15 ml sukker sirup (tilberedt av vann og sukker, kok til det er litt tykkere og avkjølt), 150 ml kullsyreholdig vann, is.

Fremstillingsmetode: Ha myntebladene i et høyt cocktailglass og hell sirupen. Kronbladene er krøllete. Kalket presses og saften tilsettes glasset. Den er fylt til randen med isbiter eller knust is. Cocktailen ender med tilsetning av musserende vann. Pynt med en limeskive eller en kvist mynte.

Alkoholfri mojito
Alkoholfri mojito

Den eksotiske mangokocktailen er veldig forfriskende.

Nødvendige produkter: 1 mango, 1 appelsin, 1 banan, is.

Sommercocktailer
Sommercocktailer

Fremstillingsmetode: Skrell en squash, rasp den og press saften. Skrell en banan og skjær den i biter. Klem appelsinen. Ha alle ingrediensene sammen med isen i en blender og mal. Server umiddelbart.

Arnold Palmer-cocktailen, oppkalt etter en av mestrene i golf, er laget av iste, is og limonade.

Friesen-cocktailen er veldig behagelig i varmen. To deler grapefruktjuice blandes med en del sitron og en del appelsinjuice. Tilsett en porsjon sukkersirup og litt kullsyreholdig vann. Tilsett is og server i et glass dekorert med en limeskive.

Steffi Graf-cocktailen er oppkalt etter den berømte tennisspilleren. Bland like deler appelsin, ananas og mangojuice og tilsett en tonic. Tilsett is og server.

Den hawaiiske brusen er lett å lage. Bland like deler grapefruktjuice, banan, ananas, appelsin og mango og ha i en shaker med knust is. Server i et martini-glass, dekorert med biter av banan.

I løpet av sommervarmen avkjøles yoghurtcocktailen. Bland 1 kopp yoghurt, 1 ss honning, 1 håndfull knust is og en håndfull frukt etter eget valg, helst jordbær eller kirsebær. De farger cocktailen i en vakker mørkrosa farge. Bland alt i en blender og server umiddelbart.