Hvordan Lage Den Perfekte Svampedeigen

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Lage Den Perfekte Svampedeigen

Video: Hvordan Lage Den Perfekte Svampedeigen
Video: Сделайте волшебство с кофе всего за 3 минуты "Волшебные сливки кофе". 2024, September
Hvordan Lage Den Perfekte Svampedeigen
Hvordan Lage Den Perfekte Svampedeigen
Anonim

Svampekake, også kjent som kjeksdeig, er sannsynligvis den mest populære deigen som brukes til å lage forskjellige kaker, bakverk, steker, petit fours, kjeks og mer.

Den er spredt over hele verden og er laget av egg, mel og sukker, og i noen tilfeller tilsettes melk. Hvis du lærer å gjøre det, vil du enkelt kunne tilberede eventuelle desserter. Her er noen alternativer:

Enkel svampekakedeig

Nødvendige produkter: 1 ts mel, 6 egg, 1/2 ts melis, 1 vanilje.

Fremstillingsmetode: Pisk eggeplommer og sukker med en mikser til en homogen konsistens oppnås. Hvis du ikke har melis, kan du erstatte det med vanlig, men da blir blandetiden lengre. Til slutt tilsett mel og vanilje forsiktig og bland en gang til, men lettere og mer forsiktig. Hell alt i en smurt kjele drysset med mel og stek i en forvarmet ovn på 200 grader.

svamp kake
svamp kake

Varm svampekakedeig

Nødvendige produkter: 7 egg, 1 ts sukker, 180 g mel, 1 pakke smør, vanilje.

Fremstillingsmetode: Pisk sukker og egg som i oppskriften ovenfor, men i et vannbad. Retten fjernes og får avkjøles litt med kontinuerlig pisking. Til denne blandingen tilsett smeltet og avkjølt smør, mel og vanilje og bland forsiktig igjen. Den resulterende blandingen blir bakt i en smurt panne drysset med mel i en forvarmet ovn på 200 grader.

Svampdeig Dobush

Nødvendige produkter: 12 egg, 5 eggeplommer, 350 g mel, 350 g sukker, 1 pakke vanilje, 50 g smør, eventuelt revet sitronskall.

Fremstillingsmetode: For et mindre beløp svamp kake, kutt produktene i to. Pisk sukker, egg og eggeplommer på bålet til du får en tykk krem. Fjern pannen fra varmen, og tilsett forsiktig mel, vanilje, smeltet og avkjølt smør etter avkjøling og, hvis du har, sitronskall. Bland alt forsiktig igjen og stek deigen i en smurt kjele drysset med mel i en forvarmet ovn på 200 grader.

Prøv våre tilbud for Dobush kake, Sjokolade svamp kake, Svamp kakerulle, Melk svamp kake, Eggfri svamp kake, Victoria svamp kake.

Anbefalt: