Eplet Er Fettens Fiende

Video: Eplet Er Fettens Fiende

Video: Eplet Er Fettens Fiende
Video: Eplet 2024, September
Eplet Er Fettens Fiende
Eplet Er Fettens Fiende
Anonim

Eplet, konsumert regelmessig av det mer rettferdige kjønn, er i stand til å senke nivåene av skadelig og øke det gode kolesterolet i kroppen.

På denne måten reduserer fosteret tendensen til å akkumulere fett og holder kvinner i god form.

Bare 75 gram tørket eple, konsumert daglig, er nok til å redusere dårlig kolesterol i kroppen med opptil 23% og øke godt kolesterol med så mye som 6%.

Å spise epler før hvert hovedmåltid reduserer fettinnholdet i blodet med 20%. Polyfenolen i eplene hjelper til med å bryte ned fett raskere.

Apple-polyfenol påvirker utvilsomt overvekt, men den virkelige effekten avhenger også av mengden mat, kosthold og trening.

Det spiller ingen rolle hvilket eple du velger, rødt, grønt eller gult. De er alle en flott alliert hvis du vil gå ned i vekt. Du kan spise et eple når du har lyst til å spise frukt eller syltetøy.

Epler har få kalorier. Et eple av gjennomsnittlig størrelse er omtrent 70 kalorier. De inneholder en stor mengde pektin. Det vil si uløselig fiber som hjelper fordøyelsen.

Eplene mettes og hjelper deg å spise mindre og mindre om dagen. Epler er nyttige for vekttap og av en annen grunn - deres lave kaloriinnhold kompenseres av det høye vanninnholdet.

Disse fruktene inneholder enzymer som hjelper kroppen å fordøye maten mer effektivt. Epler er en mye billigere måte å gå ned i vekt enn dyre medisiner på apotek.

Gjør det til en vane å spise epler, om ikke daglig, så flere ganger i uken. Hvis du bestemmer deg for å smelte overflødige ringer før havet, er dette det mest populære eple dietten:

- 1 dag - 1 kg epler

- Dag 2 - 1,5 kg epler

- 3 dager - 2 kg epler

- Dag 4 - 2 kg epler

- Dag 5 - 1,5 kg epler

- 6 dager - 1 kg epler

Til slutt, husk at hvis du spiser et eple en halv time før et måltid, vil det forbruke ca 200 kalorier mindre.

Anbefalt: