Basilikum Forbedrer Hukommelse Og Konsentrasjon

Video: Basilikum Forbedrer Hukommelse Og Konsentrasjon

Video: Basilikum Forbedrer Hukommelse Og Konsentrasjon
Video: 4-dagersbehandlingen (concentrated Treatment, cET) for tvangslidelse (OCD) 2024, September
Basilikum Forbedrer Hukommelse Og Konsentrasjon
Basilikum Forbedrer Hukommelse Og Konsentrasjon
Anonim

Med alderen skjer det endringer hos hver person - ekstern forandring er bare en side av ting. Hukommelsen svekkes gradvis og lagring av informasjon blir vanskeligere og vanskeligere - vi begynner å savne ubetydelige fakta og detaljer.

I tilfelle du har noen minneproblemer, er det best å konsultere en spesialist, da du ikke vil være i stand til å bedømme selv graden av alvorlighetsgrad.

Hvis elementære handlinger som du ellers gjorde hver dag, og i dag ikke kan huske, ikke nøl med å besøke en spesialist. Oppsøk lege hvis du føler deg forvirret og desorientert.

Selvfølgelig er folkemedisin et flott verktøy for å hjelpe hukommelsen. Det er mange krydder du kan stole på, og som du kan bruke til å gjenopprette minne. En av de mest populære er basilikum.

Den brukes veldig ofte i matlaging og er blant de mest elskede krydderne fordi den har en behagelig lukt. I følge forskjellige tester stimulerer innånding av aromaen av basilikum utseendet til betabølger i encefalogrammet.

Te
Te

Dette er faktisk en indikasjon på økt hjerneaktivitet. Det er nok å kjøpe basilikumolje og bruke den på klærne.

For enda større effekt, legg til noen dråper i duften din - så hele rommet vil lukte av basilikum og alle vil kunne dra nytte av de nyttige egenskapene.

Aromaterapieksperter anbefaler at oljene ikke påføres direkte på huden, da de er veldig sterke. Ikke bare basilikumolje hjelper til med å gjenopprette konsentrasjonen og forbedre hukommelsen.

Du kan også bruke peppermynteolje, rosmarin, isop. Aromaterapi kan hjelpe med mange plager, inkludert søvnproblemer, tretthet og til og med influensa.

Pine-, peppermynte-, sedertre- og eukalyptusoljer har en veldig god effekt på luftveiene og anbefales av aromaterapi-spesialister i de kaldere månedene når vi lider av influensa.

Vedvarende hoste kan herdes med kamille- eller timianoljer. I tilfelle søvnproblemer anbefales lavendelolje - bare en eller to dråper faller på et lommetørkle som legges på nattbordet. Eksperter advarer om ikke å overdrive det med denne lukten, da det kan ha motsatt effekt.

Anbefalt: